Uncategorized

Uutta käsipuolessa – Vuitton Delightful-laukku

Pääsemme uuteen asuntoomme käsiksi tulevana perjantaina ( jee!! Remppapostauksia ahead!) ja hankinkin tulevan vaatehuoneen laukkuosastolle jo valmiiksi uuden tulokkaan, Vuittonin ”Delightful” laukun. Olen pitkään käyttänyt jokapäivän laukkuna Vuittonin Favorite MM crossbody:ä joka on ihana, mutta ei sinne kyllä kaikki tarvittava mahdu ja karsintaa elintärkeistä tavaroista oli aina suoritettava isolla kädellä. Haussa olikin siis Favoriten rinnalle kestävä veska johon mahtuu riittävästi tavaraa ja joka sopii kaiken kanssa. Onhan noita laukkumerkkejä muitakin kun Vuitton, mutta omaa silmää nuo ikiklassikot miellyttävät, ne ovat kevyitä ja laadukkaita sekä sopivat kaiken kanssa. Monogram-kuosi on näyttänyt hyvältä jo  vuodesta 1896, joten tuskinpa inflaatio näihin ihan heti puree! Uutukaiseni nielee melkoisen määrän tavaraa ja onkin varsinainen ”sack of shit”, kuten mieheni laukkujani kauniisti nimittää kun häntä ärsyttää että mulla roikkuu aina jokin kassi kädessä. Kummasti kyllä säilytystila kelpaa herrallekin jos omat tavaransa eivät mahdu housuntaskuihin…


vuitton delightful
Tilavuus: puoli omaisuutta


Vuitton delightful
Sack of shit

Havittelin tätä veskaa ensin ihanan kesäisessä vaaleassa Damier Azur-värissä, mutta myyjän mukaan vaalea pinta ottaa kyllä ajan saatossa hittiä ja värjäytyy helposti tummista vaatteista, lisäksi se vaatisi pyyhkimisen tyyliin joka kerta käytön jälkeen… Arvostan rehellisyyttä, mutta ei ollut mikään paras myyntipuhe Azur-kuosille 😀 Koska ihan rentoa joka päivän käyttölaukkua hain, kuulostivat hoitotoimenpiteet turhan vaativilta. Onko Azur-laukkujen omistajilla kokemusta miten tuo pinta oikeasti kestää käytössä?

Delightful azur
Delightful Azur-kuosissa, onko ”no go”? Kuva 

You may also like...

2 Comments

  1. Sustahan on tullut ihan LV-fani! Toi on kyllä kiva malli, joskus itekin oon sitä käynyt katteleen. Siinä ei vissiin aiemmin ollut tota avainketjua..? On kyllä meidän sääolosuhteisiin paljo helpompi materiaali tuo pinnoitettu canvas ku nahan kanssa saa aina pelätä että koska sitä räntää tulee vaakasuoraan – ja sitähän tulee.

  2. Joooo oon jääny koukkuun 🙂 Avainketju on juu uusi juttu, vähän muokattu tota mallia entisestä. Jos joku on varma ni se on varma että räntää, vettä ja luntahan piisaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *