koti, remontti, sisustus

Remontti etenee!

Tämäkin syksyinen heinäkuuviikko on mennyt hyvin pitkälti kämppää laittaessa, toivottavasti kelit vähän suvaitsisi parantua koska sitä varten piha hommattiin että sitä pystyy myös käyttämään, sateessa istuminen ei oo niin siistiä. Tosin pihakalusteet puuttuvat yhä kokonaan, katteet on noissa puutarhakalusteissa niin korkeat että ollaan venattu kunnon pihakalustealennusmyyntejä (turhaan).

Faijatyövoima on käyttänyt tällä viikolla päiviä keittiön kasaamiseen ja me ollaan hinkattu vessaa ja pihaa sekä järjestelty kaikkea muuta mahdollista. Iloinen yllätys oli Kauniaisista löytyvä Chalupa, josta saa hyvää ruokaa Skyreistä ja leivästä koostuvan ruokavalion tervetulleeksi lisäksi #elämääilmankeittiötä :/

Jotain näkyvää on saatu siis aikaiseksikin, alla muutama detalji kämpästä 🙂 Tuolla yöpöydän alla odottelee muuten lukemista megabestseller ”Konmari-siivouksen elämänmullistava taika ”-kirja, joka sopii muutto/remonttitilanteeseen kuin nyrkki silmään. Tätähän on hehkutettu ja tästä keskusteltu jo pidempäänkin pitkin nettiä ja innolla odotankin josko siitä jotain ideaa itsekin saisi. Itse tulen vähän perässä siis tässä supertrendissä, mutta tuskinpa kirja on ihan jokaiselle vielä tuttu. Palataan tämän herättämiin ideoihin siis myöhemmin kunhan olen siihen kerinnyt perehtyä!

valkoinen sisustus
Erilaisia seinäpintoja olkkarissa ja makkarissa 🙂 

terassikukkia
Pionit ja ruusut <3 Grilliasioissa päädyttiin Weberin hiiligrilliin

Työläin juttu on kyllä ollut tuo about kahden neliömetrin toiletti, mikrosementointi itsetehtynä siis onnistuu kyllä, mutta ei todellakaan ole kärsimättömän hommaa! Siksi meillä siitä onkin vastannut pitkälti mies  🙂 Minusta vessan pinnoista tuli itsetehtynäkin hyvät, valkoinen mikrosementti tekee pinnasta vähän tuollaisen marmorimaisen, valkoisen harmaalla kuviolla. Vaatii vaan vielä saumojen ja listojen viimeistelyn sekä ”sisustuksen” niin hyvä tulee!

Mutta jotta totuus ei unohtuisi, ylläolevien kuvien lisäksi meillä näyttää myös tältä :

valkoinen keittiö
Keittiön luuranko

Tykkää tai jaa postaus 🙂

You may also like...

4 Comments

  1. Huikeita tapetteja! 🙂 Minä olen odotellut, että saisin kirjastosta varaamani KonMarin, mutta voi olla että minun täytyy käydä ostamassa se, kun odottavan aika tuntuu niin pitkältä. Blogissani on muuten käynnissä unelma-arvonta, jos haluaisit osallistua http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/07/unelma-arvonta-elamani-paiva-4-vuotta.html

  2. Eikö oo nättejä 🙂 Itseasiassa tuo hopeinen ei ole tapettia vaan koristelaastia, jota on käytetty myös keittiön välitilassa, tästä lisää infoa tulossa! Mä en lähtenyt edes jonottelemaan ( arvata saattaa jonojen pituuden) vaan poistin oman kappaleeni suoraan Suomalaisesta Kirjakaupasta, ei ollut pahan hintainen 🙂 Pitääpä mennä osallistumaan, kiitos vinkistä!

  3. Remontit on aina tietyssä vaiheessa toivottoman näköisiä, mutta kyllähän sen tietää että lopuks hyvä tulee.
    Osallistu kastehelmi kulhojen(6) arvontaan mun blogissa.

  4. No sanopa muuta! Oi kastehelmikulhoja! Sitähän ei voi missata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *