Vohveleita My little Pony-maailmasta!

vohveliresepti
My little pony-vohveli

Hääjuttujen väliin sokeriöverit! Saatiin joulupukilta lahjaksi vohvelirauta, jota piti tottakai välittömästi testata. Vohvelithan ovat vähän helppotekoisempia kuin letut joten ne ovat makeanhimon iskiessä varsin varteenotettava vaihtoehto, etenkin koska niiden kylkeenhän voi lisätä mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Me tyydyttiin ”vaatimattomasti” vaniljakastike-sulatettu valkosuklaa-vaahtokarkki-nonparelli-komboon… oli yhtä hyvää miltä näytti!

Resepti, jolla nämä tehtiin oli seuraavanlainen:
3 munaa
4 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
50-100 g voisulaa tai kermaa

lisäksi tarvitaan tietysti vohvelirauta, jolla vohvelia paistetaan 3-5 minuuttia rapeaksi .  Sulata suklaa vesihauteessa ja vatkaa vaniljavaahto kiinteäksi ja tarjoile nonparellien sekä vaahtokarkkien kanssa! Sopii pienten ja vähän isompienkin juhlahetkiin 🙂

vohveliresepti

 

Koska aviomieheni on myös taloutemme biojäteroskis, oli koko taikina luonnollisesti syötävä pois vaikka vohvelit alkoivat jo puskea ylöspäin kuin tequila konsanaan… Lisättäköön loppuun myös kuva tästä viimeisestä annoksesta, joka jäljitteli banana splittiä ..from HELL. Ruskea banaani ja sinänsä herkullinen lakritsajätski combona vohvelin päällä eivät toimi maullisesti eivätkä visuaalisesti kovin hyvin.
lakritsi vohveli
Miehen vohveli