Kuinka järjestää häät part 3.: Oma häänettisivu & hää-hashtag!

Internet-aikakausi mahdollistaa monia uusia ja hyödyllisiä juttuja juhlajärjestelyihin liittyen, mm. omat nettisivut häille! Me luotiin omat sivumme ewedding-sivustolle , joka oli ilmainen ja helppokäyttöinen. Tänne pystyi laittamaan vieraita varten kaiken mahdollisen informaation, joten kutsukortteihin riitti pelkkä nettisivun osoite eikä tarvinnut änkeä kaikkea infoa pieneen korttiin tai erinäisiä papereita liitteiksi. Myös ilmoittautuminen hoidettiin täältä käsin. Kä-te-vää, sanon minä! Meidän hääsivuilta löytyi esimerkiksi tarina tapaamisestamme, juhlapaikan esittely, lahjatoive (toisinsanoen tilinumero mahdollisia muistamisia varten), aikataulu, kaasojen sekä bestmanien esittely sekä jo aiemmin mainittu ilmoittautuminen sekä erikoisruokavalioiden keräys hoidettiin täältä käsin. Muitakin vastaavia palveluntarjoajia löytyy varmasti pilvin pimein, yhtenä esimerkkinä theknot .

Kuva

Hauska detalji on myös oma hää-hashtag jota voi viljellä mm. kutsussa ja juhlapaikalla. Kun vieraat tagaavat kuvia esim. instagramiin käyttäen juuri tätä hashtagia, löytyvät kuvat helposti kaikkien katsottavaksi. Meillä oli käytössä #honkahäät, feel free to take a look 😉 Jos oma mielikuvitus ei tahdo pelata, generoi teille sopiva hashtag esimerkiksi täältä. Me hyödynsimme hashtagia häissämme myös heijastamalla taustalla olevalle isolle valkokankaalle vieraiden ottamia kuvia, jotka tulivat suorana streamina Instagramista. Tämä oli hauska ja hiljainen ohjelmanumero joka pyöri itsekseen taustalla ruokailun aikana.

Hyviin tapoihin toki kuuluu varmistaa kuvissa esiintyviltä onko kuvan julkaisu ok, järki mukana siis some-hommissa 🙂 !