Jätskisuositus- 3 kaveria lakritsijäätelö !

Jo noin vuodesta 1992, eli siitä lähtien kun maistoin suurista ennakkoluuloistani huolimatta ensimmäisen kerran muumibrändättyä lakujätskiä, olen etsinyt sitä täydellistä lakritsijäätelöä. Käsittääkseni en ole lakuinnostukseni kanssa yksin, vaan moni jakaa tämän mielipiteen että se nyt vaan on parasta. Tämän valossa onkin omituista, että täällä salmiakin ja lakritsin luvatussa maassa ei ole markkinoille (tai ainakaan minun tietooni) tullut sellaista versiota joka maistuisi kunnolla LAKRITSALLE  eikä olisi jotain maailman tylsintä vaniljaa missä on mustaa väriä lähinnä näön vuoksi.

Paras tuote tällä rintamalla on ollut salmiakkijäätelönä myytävä Fazerin puikko, jossa on reippaasti makua ja sitä kaipaamaani mustaa väriä.  Mutta kuka ostaa puikkoja kotiin, pitäis saada isompi paketti! Tämä oli siis ennen kuin bongasin S-marketista uutuus-merkinnöin varustetun Kolmen kaverin lakritsijäätelön! Vaikka jäätelö ei tarroista huolimatta taida ihan uutuus olla, oli se minulle uusi tuttavuus. Tämä maistuu sille mille kuuluu, ei ole valjua vaniljaa muutamalla hikisellä mustalla raidalla, vaan reilusti sitä itseään. Purkissa on tummempaa ja vaaleampaa lakujätskiä sekaisin mustalla lakritsikastikkeella, omaan makuun sitä IHAN mustaa  lakritsikastiketta voisi olla vieläkin enemmän, mutta kyllä tämä ehdottomasti kärkeen menee henkilökohtaisessa jäätelörankingissani. Loistotuote, ostan varmasti lisää ja liian usein!

Omnomnom
3 kaverin lakritsijäätelö
So good

Erityisen kivan tuotteesta tekee myös se, että se on täysin kotimainen ja lähiruuaksi luokiteltava pienyrityksen tuotos, tällaista on aina mukava tukea 🙂 Toivottavasti tämä maku on tullut jäädäkseen!