Menovinkki – Karl Fazer Cafén hääkakku-tasting!

Fazer Café Kluuvikadulla Helsingissä lanseerasi viime vuonna supersuositun hääkakku-tastingin; tapahtuman, jossa hääparit ja muut kakkuihin intohimoisesti suhtautuvat pääsevät maistelemaan erilaisia hääkakkuja kahvin ja kuohuvan parissa! Maistuisiko esim. ylellinen valkosuklaa-samppanjakakku kauden marjoilla tai Mustaherukka-maitosuklaakakku dumle-keksipohjalla? No kyllä mulle ainakin! Itse bongasin ilmoituksen tapahtumasta jo viime vuonna, mutten valitettavasti päässyt paikalle 🙁 Kollegani kävi silloin testaamassa setin ja kehui kovasti.

Tällaiset ihanat tapahtumat sopivat mielestäni häitä edeltäviin valmisteluihin kuin luottokortti sulhasen käteen, ne kohottavat fiilistä ja tuosta häähössötysajasta kannattaa ottaa kaikki kiva irti eikä stressata turhia. Haluaisiko joku mun kavereista mennä naimisiin ja ottaa mut mukaan maistelemaan?

Tastingit alkavat tammikuussa ja päättyvät kesäkuun alussa, niitä järjestetään kaksi kertaa kuussa.  Klikkaa lisätietoa ja ilmoittaudu täältä!