Hääkutsut hopeiselle glitterkartongille

Selailtuani erilaisia korttimalleja muodostui kuva sellaisesta kutsusta jonka haluan lähettää. Harakalle tuli tietysti hopeista blingiä vaaleanpunaisella höystettynä! Yllättävän vaikeaksi muodostui hopeanvärisen glitterkartongin löytäminen, koko Suomen maasta ei löytynyt kyseistä ylellisyystuotetta mistään. Sellaista oli kuitenkin saatava, muu ei missään nimessä tullut kysymykseen kun päähänpinttymä just tietynlaisesta kutsusta oli pahemmanlaatuinen. Mietittiinkin epätoivoisesti erilaisia DIY-henkisiä ratkaisuja joihin sisältyi mm. liima ja glitterjauhe, mutta ei kuulostanut kovin houkuttelevalta (tai toimivalta) glitteröidä kartonkikaupalla paperia itse, joten etsintä jatkui. Pitkällisen etsinnän päätteeksi tilasimme Aliexpressiltä täältä läjän hopeaglitteristä kartonkia ja pidimme peukut pystyssä että on oikeanlaista. Ja se oli täydellistä! Käytimme sitä hyödyksi myös muussa hääaskartelussa, mihinkäs nyt ei hopeinen glitter sopisi :3 . Lisäksi tilasimme tuollaisia ihania ”timantti”solkia ( löytyy täältä ) ja satiininauhaa viimeistelemään nämä taideteoksemme. Me käytettiin liima-aineena kaksipuolista, tavallista teippiä pitävämpää versiota jota myy ainakin Sinelli, glitterpintaan on perhanan vaikea saada liimattua/teipattua yhtään mitään mutta tuo teippi oli hommaan ihan loistava.

glitterkartonki
Detalji hääkutsustamme

 

glitterkartonki
Hääkutsumme etupuoli

Kun olimme päättäneet kutsun ulkonäön, teki taitava mieheni illustrator-ohjelmalla meikäläisen ohjeistuksen mukaisen visuaalisen ilmeen, jonka painatimme Ifolorilla helmiäishohtoiselle paperille ( etu-sekä takapuoli erikseen) ja kasasimme glitterkartongin, satiininauhan ja ”timantti”korun kanssa koko paketin yhteen. Kutsuista tuli juuri sellaiset kun haluttiin, tekstiä ei paljon tarvittu kun kaikki infot oli koottu häänettisivuille .

Mikäli suunnittelu ja askartelu ei nappaa, saa esim Etsystä tilattua kauniita kutsuja jokaiseen makuun, mutta näille tulee helposti hintaa monen monta euroa kappale + mahdolliset hulppeat postikulut jenkeistä tilattaessa.