Trampoliinipuisto Rush Finland – idea vaikka polttareihin!

Mietittiin töissä vaihtoehtoja yrityksemme kick off-tapahtumalle ja tässä yhteydessä kävi ilmi kollegan jossakin bongaama uusi ”aktiivisisäpuisto” . Kyseessä oli siis uusi yritys nimeltä Rushfinland, joka markkinoi itseään Pohjoismaiden suurimpana trampoliinipuistona. Kenenpä ei tekisi mieli mennä testaamaan lasten pomppulinnoja, tässäpä siis aikuisille soveltuva vastine jossa sopii pomppia ihan luvan kanssa… Kuvista päätellen näyttäisi, että puisto koostuu erilaisista alueista, joita yhdistävä tekijä on erilaiset trampoliinialustat joiden päällä voi vaikka donkata tykimmin korista! Se, miten näin kypsempään ikään ehtineet säästyvät luunmurtumilta ja aivotärähdyksiltä ei ole vielä selvillä.
 
Omasta mielestäni konsepti vaikutti ihan superhauskalta, valitettavasti meiltä jää tällä erää tämä kokemus väliin, sillä puisto aukeaa vasta helmikuussa. Omalla ajalla sitten!

Tämä olisi mielestäni tosi hauska ja tuore idea esimerkiksi polttareita ajatellen, itse olisin aivan fiiliksissä tämmöisestä ohjelmanumerosta 🙂 Puisto sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä, tarkempaa tietoa löydät yrityksen Nettisivuilta. Parhaillaan käynnissä näyttäisi olevan myös kilpailu, josta voit voittaa sarjalippupaketteja. Sisäinen lapsi siis helmikuussa valloilleen ja eikun pomppimaan!

trampoliinipuisto Rush Helsinki