DIY Cookie dough proteiinipatukat -peanut butter versio!

maapähkinävoi proteiinipatukka
Proteiinipatukat rivissä

Jos olet yhtään maapähkinävoin ystävä, tätä reseptiä sun on pakko kokeilla! Vähän kun Snickers, mutta terveellisempi 🙂

Tarvitset:

1/2 desiä vaniljanmakuista proteiinijauhetta
4 ruokalusikallista maapähkinävoita
2 tl hunajaa
2 tl vettä
n.20 g suklaata (mieluiten tummaa) pieninä palasina
1 ruokalusikallinen kookosjauhoa
hieman vanilja-aromia

Sekoita lastalla kaikki ainekset paitsi vesi kulhossa tasaiseksi massaksi. Lisää vesi, lusikallinen kerrallaan niin että saat taikinamaisen koostumuksen. Muotoile patukoiksi, reseptin määrällä tulee noin 6 patukkaa, koosta riippuen. Jos taikina on liian tahmeaa, lisää hiukan kookosjauhoa, jos puolestaan liian kuivaa, lisää hieman vettä. Kun patukat ovat valmiita, anna niiden jähmettyä muutama tunti jääkaapissa. Mikäli haluat lisää käyttöikää patukoille,voit myös pakastaa ne ja napata tarvittaessa mukaan! Jos haluat tehdä kerralla enemmän voit tietty tuplata, tai vaikka triplata taikinamäärän 🙂