Persoonallinen vaihtoehto sulhasen rintavieheelle!

Sulhasen hääpukeutuminen on usein, ei nyt käytetä sanaa ”tylsää”, enemminkin ” vähemmän persoonallista”. Morsiamen pukuvaihtoehtoja erilaisine asusteineen on loputtomasti tarjolla, mutta miehillä tuo juhlapukeutuminen on aina vähän pienempään muottiin rajoittunutta. Toki poikkeuksiakin löytyy, kukaanhan ei estä sulhasta astumasta avioon vaikka pinkissä glitterpuvussa jos se omaa persoonaa kuvastaa! Nykyään ollaan varmasti huomattavasti aiempaa liberaalimpia mitä sulhasen pukeutumiseen tulee ja jäykän smokin tai frakin tilalla on varsin sallittua irrotella vaikka tummansinisessä puvussa 😉 Mikä btw omaan silmään onkin tällä hetkellä oikeastaan se kivoin ja freesein valinta, navy puku ja konjakinväriset asusteet, toimii!

Törmäsinkin mielestäni hauskaan ja tyylikkääseen vaihtoehtoon perinteiselle sulhasen kukkavieheelle, Frizz Rosenow myy esim. kitaran, veneen, ruuanvalmistusvälineiden tai vaikka tennismailojen muotoisa söpöjä vieheitä! Tämä on hyvä tapa tuoda sulhasen asuun persoonallisuutta ja ilmentää vaikka tärkeää harrastusta. Mikäli valmiina ei löydy mieleistä, niin mahdollista on myös teettää viehe omien toiveiden mukaan vaikka lemmikkikoiran kuvasta.

Kuvat valmistajan sivuilta

Näitä löytyypi täältä ja näyttävät tosiaan toimittavan Suomeenkin!