Maailman paras aamupala

…tai välipala, lounas, tai iltapala on smoothiebowl! Tässä on kaikki kohdallaan, maku, ravintoarvot ja ulkonäkö, itse voisin todennäköisesti elää näillä. Sain kollegalta hyvän vinkin, nyt granaattiomenakauden ollessa parhaimmillaan kun granaattiomenia saa suht edulliseen hintaan, kannattaa siemenet pakastaa ja käyttää marjojen tapaan. Loistoidea mun mielestä, nyt löytyy omastakin pakkasesta pussillinen granaattiomenan siemeniä odottelemassa moninaisia käyttötarkoituksia:)
Ihan paras smoothiebowl-resepti on:
 
-Vaniljaskyr
-n. 2dl jäisiä marjoja 
-loraus hunajaa
-puolikas avokado
– puoli desiä vettä
-päälle marjoja, pähkinöitä, siemeniä, hedelmiä..mitä nyt haluaa
 
Sekoita blenderissä vaniljaskyr, marjat, hunaja, avokado ja vesi, laita kulhoon ja koristele haluamillasi aineksilla! Couldn’t be easier !
smoothiebowl
Paras aamupala indeed!