Real Techniques- meikkisiveltimet

Iherb on allekirjoittaneelle aarreaitta, josta tulee tilattua erinäisiä tuotteita säännöllisin väliajoin. Toimitus on nopea, hinnat edulliset ja tuotteet todella toimivia. Rohkenen väittää, että moni iHerbissä myytävä ihonhoitoseerumi tai -rasva on vähintään yhtä hyvää kamaa kuin se versio jonka purkissa lukee Dior tai Lancome, hinnan ollessa brändiversiota paaaljon edullisempi. Eli jos ihonhoitotuotteen toimivuus ylittää arvoasteikollasi kauniin purkin, tsekkaa valikoima! Esimerkiksi ase ikääntymistä ja ihon kuivuutta vastaan, hyaluronihappo, on loistotuote.

Omat tilaukseni ovat keskittyneet juuri ihonhoitotuotteisiin, lisäravinteisiin/vitamiineihin ja meikkisiveltimiin. Ja Questbar:eihin! Yksinkertaisesti paras proteiinipatukka maultaan ja ravintosisällöltään. Keskitytään tässä kuitenkin noihin meikkisiveltimiin, Real Techniques-merkkisiin tarkemmin sanottuna. Real Techniqueta myydään toki muuallakin kun iHerbissä, mutta hinta iHerbistä tilattuna on varmasti edullisimmasta päästä. Hinta-laatu suhde on siis näissä siveltimissä tosi hyvä, jotkut perus markettisiveltimetkin kun ovat usein ihan sikahintasia.

Innokkaana meikkihifistelijänä olen  huomannut sen- minkä kaikki meikkiartistit tietävätkin-  miten suuri merkitys meikin lopputulokseen ja kestoon on sillä, millaisia siveltimiä käytät. Nämä ovat materiaaleiltansa hyvin korkealaatuisia, karvat ovat laadukasta materiaalia ja niitä on paljon (itseltäni ei ole pudonnut siveltimistä varmasti yhtäkään karvaa) ja varren metallimateriaalista tykkään kovasti, olisiko tuo nyt alumiinia. Puiset siveltimet kun eivät kestä pesua, mutta nämä kestävät todella hyvin!

Viimeisimmän iHerb-tilaukseni sisältö

Erityisesti nämä pohjameikkisiveltimet ovat mielestäni loistavia, tuo meikkivoidesivellin on syrjäyttänyt aiemmin aktiivikäytössä olleen ”beauty blender” lookalike sienimunan/munasienen/meikkimunan/whatever.  Aiemmin sivellinkäytössä mulla on ollut sellainen Kicks:in litteä ja perinteisen näköinen sivellin, joka on ollut ihan p*aska, imi meikit itseensä eikä vaan pelittänyt oikein millään tasolla. Olin menettänyt uskoni siveltimiin meikkivoiteen levityksessä ja käytin tyytyväisenä sientä, mutta tämä pulleampi Real techniques-versio on lyhyen tuttavuuden perusteella kiilannut ehdottomaksi ykköseksi! Tällä, suht paksulla, siveltimellä meikkivoide ”blurrataan” naamaan, eli enemminkin pyöritellään siveltimellä kuin vedellään. Tällöin se ikäänkuin imeytyy naamaan ja jopa pintaryppyihin tasaisemmin eikä valu pois.

Sculpting brush on itselleni uusi tuttavuus ja lyhyen käyttökokemuksen perusteella varjostuksiin ihan superhyvä. Sopivan jämäkät harjakset joita on niin paljon ja tiiviisti että rajoja on helppo häivyttää ja harjakset on myös muotoiltu niin että sivellin on optimaalinen just contour-ja varjostushommiin. Tällä levittyvät sekä puuterimaiset että voidemaiset varjostusvärit, itsehän suosin tähän tarkoitukseen Anastasia Beverly Hillsin paletteja joita olen sortunut hamstraamaan molemmissa olomuodoissa…

Oma tämänhetkinen Real Techniques-valikoimani..more to come…

Silmämeikkisiveltimet ovat myös tosi hyviä ja näitä on valikoimassa olemassa paljon erilaisia. Omassa kokoelmassani on vielä monen siveltimen mentävä aukko, se on uskomatonta miten yhteen naamaan tai yhteen SILMÄÄN (muka) tarvitsee kymmeniä erilaisia siveltimiä, kaikille on oma käyttötarkoituksensa. Mutta niin se vaan on, tälle tielle kun lähtee niin paluuta ei ole…Taidetta se on naamankin maalaaminen!

TÄÄLTÄ löytyy paaaaljon tutoriaaleja Real Techniquen eri siveltimille ja vinkkejä miten saat niistä täyden hyödyn irti 🙂

Onko siveltimien hamstraus mielestäsi turhaa hifistelyä vai oletko huomannut eroa käytössä ja lopputuloksessa?