Anastasia beverly hills- kulmakarvojen ja meikkipohjan loistotuotteet

Ja taas meikkihorinoita! Minkäs teet, nämä kiinnostavat aina. Anastasia beverly hills on tunnustetusti edelläkävijä molemmissa viime aikojen suurimmissa meikkitrendeissä; kulmakarvoissa ja contour-meikissä. Tästä onkin tullut yksi suosikkimeikkisarjoistani, sillä tuotteet ovat oikeasti todella hyviä ja hinta-laatusuhde toimii. Kokemusta ei toistaiseksi ole kuin kulma-ja pohjustustuotteista, joten keskitytään tässä niihin! Ostoslistalla toki odottelee muutamakin uusi tuotetuttavuus ko. merkiltä….

Kulmavärit Dipbrow pomade & Brow definer

Kulmatuotteita on otsikossa mainittujen lisäksi muutama muukin, mutta nuo ovat ne lippulaivat. Mikäli sivellin pysyy kädessä, suosittelen tuota dipbrow pomadea, koska hinta-laatusuhde on tässä ihan loistava. Tuote kestää ikuisuuden ja siveltimellä saat just sellaista jälkeä kun haluat. En edes muista koska omani ostin (ehkä puolitoista vuotta sitten?) eikä se ole edes puolivälissä jokapäiväisen käytön jälkeen. Tässä suuri plussa on myös sen levittyvyys ja erityisesti kesto, tämä ei häviä naamalta päivän aikana vaan kulmat pysyvät paikallaan. En keksi tästä tuotteesta juuri mitään huonoa sanottavaa. Avainasemassa levityksessä on puhdas, viistopäinen kulmasivellin jolla saa tarkkaa jälkeä. Puhdas siksikin, että jälki on terävämpää kun siveltimessä ei ole tuotejäämiä.  Alla olevalla videolla on hyvä, kompakti tutoriaali miten saat tällä tuotteella ihanat trendikulmat!

Dipbrow pomade ( kuva: Beauty Bay)
Tämmöttinen sivellin se olla pitää ( kuva Sephora )

Mikäli erillisen siveltimen kanssa pelaamisen kokee hankalaksi, on ihan vastikään tullut myyntiin myös uusi versio kulmakynästä, brow definer ”triangular brow pencil” jonka uutuusaddiktina välittömästi pistinkin tilaukseen. Kynästä tekee erityisen sen kolmion mallinen kärki, jolla ei-niin-vakaakätisetkin saavat tarkkaa jälkeä. Ohuin kulma tekee ohutta ja hienovaraista jälkeä, sillä voit piirtää yksittäisiä karvoja. Keskipaksulla vedät paksumpia vetoja ja leveimmällä saat ronskeinta jälkeä. Tämä tekniikka vaatii kuitenkin myös hieman harjoittelua.


Mulla ei kyllä ollut tämän kanssa hyvää tuuria, se väripuikko kynän sisällä meni välittömästi pieniksi palasiksi eikä väriä tullut enää kynästä ulos. Reklamoin Beauty Bay:hin josta tämän tilasin ja uusi tulikin tilalle tänään, reilu viikko reklan jälkeen. Plussa Beauty Bay:lle nopeasta reklamaation hoidosta, thänks! Lähtökohtaisesti nuo kynät joissa väri pyöritellään ulos ovat ihan shaibaa, koska ne loppuvat nopeasti ja hajoavat helposti, mutta annan tälle nyt kakkosmahdollisuuden koska tuote on saanut tosi hyviä arvosteluja.

TÄÄLLÄ hyvä videomuotoinen arvostelu ja käyttöohje tuolle brow definer-kynälle, kannattaa tsekata niin tekniikkakin aukeaa varmasti paremmin 🙂

Anastasia Contour Kit

Jos olet elänyt kiven alla etkä ole törmännyt meikkikontekstissa ”contour” sanaan, niin yhteenvetona: se on tekniikka, jossa kasvoja varjostetaan ja korostetaan ruskeilla ja eri sävyisillä nude-sävyillä. Kasvoihin tulee kauniisti kolmiulotteisuutta ja tällä tekniikalla saat tosi hyvin korjattua ”virheitä” ilman kirurginveistä. Jos olet tosi contour-pro, saa esim. isosta nenästä puolet pienemmän! Taikuutta. Nyrkkisääntönä: tummilla sävyillä häivytetään ja pienennetään, vaaleilla korostetaan. Netistä löytyy paljon tutoriaaleja, mutta allaolevasta kuvasta käy periaate ilmi miten värejä naamaan lätkitään.

Tässä ennen-jälkeen kuvassa on havainnollistettu miten tummaa ja vaaleaa väriä levitetään
Nenä uuteen uskoon! Kuvakaappaus TÄSTÄ tutoriaalivideosta! Kokeile perässä…

Mulla on ollut vajaan vuoden jokapäiväisessä käytössä  puuterimuotoinen contour-kit ja ostin nyt sen rinnalle myös Cream-version. Nuo napit ovat kestäneet aktiivisessa käytössä siis todella pitkään, nopeimmin on kulunut tuo hohtava vaalea korostusväri, mutta hokasin että nuo napit ovat vaihdettavia ja loppuun kuluneiden värien tilalle saa vaihdettua uuden napin. Nappeja tuskin esim. Suomessa myydään missään eikä luottoputiikissani Beauty Bay:ssakaan ollut, mutta Cult Beauty-nimisestä nettikaupasta löytyi!

Näin on. Kuu-naamalta näyttää.

Miten nämä paletit sitten eroavat toisistaan?


Puuterimaisesta contour kit:istä on tosiaan aktiivikäyttäjän kokemus ja tuote on oikein hyvä. Periaatteessa tuosta riittäisi kolmekin nappia, koska eniten tulee käytettyjä sävyjä fawn, sand ja banana. Puuteri levittyy hyvin ja värin määrää on helppo säännöstelllä.

Anastasia Contour kit
My precious, kulmavärit ja varjostuspaletit

Cream contour kit on siis  voidemainen versio, jossa on myöskin 6 nappia eri ruskean ja vaalean sävyissä. Koostumus on noh, voidemainen ja paljon peittävämpi kuin puuteriversiossa. Tällä saa tummat silmänaluset ja ihon virheet hyvin peitettyä!

Eli molemmissa paleteissa on puolensa ja itse olen tykästynyt kumpaankin 🙂 Jos oikein haluaa panostaa niin käytän näitä molempia yhdessä!

Suosittelen tilaamaan Anastasiat Beauty Bay:stä , itse en ole ainakaan edullisemmin löytänyt mistään mutta enpä ole aktiivisesti etsinytkään. Kicks taitaa olla ainoa paikka mikä Suomessa Anastasia Beverly Hillsiä myy, mutta esim. tuo Cream Contour Kit taisi olla 75 euroa siellä! Mielelläni suosisin kivijalkakauppoja ja suomalaista työtä, mutta melkein 30 euron hintaero tuotteessa tekee kyllä puolestani päätöksen siitä mistä ostoksen teen… Sori siitä!