Suussa poksahtelevat vaahtokarkkitikkarit

vaahtokarkkitikkarit
Poksahtelevat vaahtokarkkitikkarit!
Helppo, hauska ja herkullinen idea lapsille ja erityisesti lapsenmielisille aikuisille! Valkosuklaaseen dipatut vaahtokarkit kepin nenässä, mmm-mm. Vaahtokarkeilla on aina ollut erityinen paikka mun sydämessa ( tai vatsalaukussa), koostumus on jotenkin allekirjoittanutta suuresti miellyttävä. Kuten ainakin muutama ystävänikin tietää, sillä miltä ruoka tuntuu suussa on tooodella suuri merkitys.

Näihin söpöihin tikkareihin käytin yksinkertaisuudessaan seuraavia ainesosia:

Jumbo-kokoisia vaahtokarkkeja 
Suussa poksahtelevia rakeita ( tai nonparelleja tms)
Sulatettua valkosuklaata

Pillejä

Eli iske pilli vaahtokarkkiin kiinni, dippaa sulatettuun suklaaseen ja koristele haluamallasi tavalla.

 

Nuo jättivaahtokarkit, poksahtelevat rakeet ja pillit löytyivät krääsäkauppojen kuninkaasta Tigerista, suklaanahan voi käyttää oikeastaan mitä vaan lajiketta. Suklaan sulatan itse vesihauteessa, mutta mikrossa onnistunee myös. En tiedä ( tai välttämättä haluakaan tietää..) mitä kemikaaleja nuo suussa poksahtelevat rakeet sisältävät, mutta ne ovat vaan niin hauskoja ja viitaten aiempaan kommenttiini, nämä jos jotku tuntuvat todella jännille suussa 🙂 Koristeluun voi käyttää toki mitä vaan muutakin, nonparelleja, pieniä karkkeja, vaikka pähkinöitä (jolloin menee terveysruuasta).. oman mielen mukaan.