Menovinkki: Klaus K:n hääkenraali Rake-salissa 22.5!

Yksityiskohta meidän häistä! Kuva: Jonathan Schröder

Bongasin tuleville hääpareille ajankohtaisen ilmoituksen hotelli Klaus K:n järjestämästä hääkenraalista, joka on siis käytännössä hääfiilistelyä häihin erinomaisesti soveltuvassa Rake-salissa Helsingin keskustassa. Hääkenraali on muodostunut jo perinteeksi sillä se on järjestetty useana vuotena peräkkäin, oma kokemus häppeningistä oli oikein positiivinen, kivaa hääfiilistelyä kaasojen ja sulhasen kanssa!

Ohjelmassa on tuoreimpien häätrendien, koristeluiden ja kukka-asetelmien esittelyä, hääkakun ja pikkusyötävien maistelua, skumppaa, tutustumista tiloihin ja palveluihin sekä arvonta jossa voi voittaa vallan rahanarvoisia palkintoja, allekirjoittanut –joka ei koskaan voita mitään– voitti ilmaisen hotelliyön! Tilaisuus on ilmainen, eikä siellä todellakaan tyrkytetty palveluja epämukavasti sähköständin myyjätyyliin ja ”ostopakolla”… eli uskaltaa kyllä mennä vaikkei juhlia päättäisikään täällä viettää 🙂

Meidän häämmehän juhlittiin siis viime vuonna juurikin Rake-salissa ( aiheesta postaus TÄÄLLÄ ) ja voin kyllä omasta puolestani suositella! Kaikki toimi henkilökunnan kanssa hienosti ja tila oli erittäin toimiva meidän reilun 70 hengen porukalle.  Kovin paljon isompaa väkimäärää ei ainakaan pyöreisiin pöytiin saa mahdutettua, nuo pyöreät pöydät olivat itseasiassa yksi syy miksi tilaan alunperiin ihastuttiinkin. Miehelläni ei hirveästi toiveita saati vaatimuksia hääjärjestelyjen suhteen ollut, mutta pyöreät pöydät hänen toivomuslistallaan olivat ja ainakin yhdessä asiassa sai hän siis tahtonsa läpi… Aina kuulee kauhutarinoita erilaisista ”persoonista” jotka pyörittävät pitopalveluita tai vuokraavat juhlatiloja ja siitä, miten moni asia voi mennä pieleen … Itselle olikin iso helpotus, että oli täysi luotto Klaus K:n kokeneeseen henkilökuntaan sen suhteen että asiat menevät juuri niinkuin on sovittu, laatuhotellilla ei ole varaa ryssiä. Safkat ja juomat tulivat paikan päältä ja ruoka sai vierailta kiitosta, itse ei sattuneesta syystä ehtinyt juurikaan syödä!

 Koska tila on itsessään jo arvokkaan näköinen, ei se mielestäni vaadi hurjasti koristelua. Meille tuo keskeinen sijainti Helsingin keskustassa toimi loistavasti, etenkin koska vietimme häitä edeltävän ja seuraavan yön Klaus K:n hotellihuoneissa. Tavarat sai vietyä paikalleen jo edellisenä iltana, joten varsinaisena hääaamuna ei tarvinnut stressata kuin sitä pyörtyykö vihkipaikalle ( ei pyörtynyt). Eli sinä, joka haluat minimoida stressin päivän kulusta ja juhlapaikasta, käy tsekkaamassa tämä vaihtoehto 🙂