Sisustusblogit top 10 – Cision Finlandin listaus

Tämä kelpaisi ( Kuva )
Itse olen ”blogiskenessä” melko uusi tekijä ja olenkin miettinyt, että mitä kautta ihmiset löytävät uusia blogeja tai ylipäätään seuraavat suosikkejaan. Toki netissä on erilaisia listauksia ja kaikenlaisia portaaleja, mutta millä löytää valtavan tarjonnan joukosta ne helmet?


Yksi varteenotettavimmista blogilistauksista on viestintäalan ohjelmistoyritys Cision Finlandin top 10- blogilista, Cision listaa siis kuukausittain vaihtuvasta aihepiiristä Suomen top-blogit. Tämä listaus ei todellakaan ole mikään absoluuttinen totuus, vaan tietyillä arviointikriteereillä toteutettu,  perusteet löytyvät  TÄMÄN linkin takaa J ”Suosituin” on loppupeleissä niin abstrakti käsite,ettei sille ole mitään yhtä tiettyä mittaria ja listan ulkopuolelle jää väkisinkin paljon todella hyviä blogeja jotka hieman toisenlaisilla mittareilla tarkasteltuna olisivatkin ehdotonta ykkösluokkaa.

Tässä kuussa vuorossa oli aihealue, joka on omaa sydäntäni erityisen lähellä eli sisustusblogit! Itselleni top kymppi-listalla oli uusia, kiinnostavia tuttavuuksia, joita onkin aikaa selata vaikka pääsiäislomalla! 
Aihe on itselleni sinänsä myös ajankohtainen, että meidän pikkuperheellä on kuumeinen asunnonmetsästysprojekti päällä ja sormet syyhyten odotan että pääsisi itsekin konkreettisesti paneutumaan uuden kämpän sisustukseen ja remppaamiseen! Inspiraatiota ja ideoita ei tarvitse väkisin hakea, niitä olisi pää täynnä kunhan olisi se tila jossa niitä toteuttaa…lottovoittokin helpottaisi kummasti. Vaarallisilla leveleillä keikkuvaa sisustuskuumetta ei ainakaan helpota tuo blogien selaus, toivottavasti pääsisi pian kirjoittelemaan myös omakohtaisia kokemuksia ja ratkaisuja tältä rintamalta….


Top 10 -sisustusblogit Suomessa maaliskuussa 2016 (Lähde: Cision Finland Oy)
4.  Sally’s


TÄÄLTÄ pääset tutustumaan Cisionin aiempiin blogilistauksiin eri aihealueista 🙂 
Mitä kautta sinä seuraat suosikkiblogejasi tai etsit uutta luettavaa?