Hiustenhoitovinkkejä! ( Erityisesti kuivalle/käsitellylle hiukselle)

Sellaisen sikahyvän luottohoitoaineen löytäminen on ollut samanlainen ikuisuusprojekti kuin täydellisen meikkivoiteen metsästys, harvaa putelia olen ostanut toista kertaa vaan siirtynyt yhden loputtua kokeilemaan seuraavaa. Olen siis kokeillut jos jonkinlaista kosteuttavaa hoitoainetta, meikäläisen kuontalo on aika paksu ja pitkä, suhteellisen hyväkuntoinen mutta etenkin latvat ovat vaalennuksista kuivuneet ja ilman hoitoainetta ei mitään jakoa saada pehkoa hyvännäköiseksi. Itse ainakin huomaan eron kampaamo-ja markettituotteiden välillä ja omassa hiustenhoidossa suosinkin noita kampaamotuotteita.

Nyt löytyikin sitten sellainen tuote jota voin varauksetta suositella, omasta tukasta tulee ainakin välittömästi pehmeä ja sileä vailla takun takkua! Kyseessä on Moroccanoil siloittava hoitoaine, näitä oli myös muita vaihtoehtoja ( esim. kosteuttavaa ja volyymiä tuovaa), myyjän mukaan tämä siloittava oli se hoitavin. Moroccan Oil hiusöljy on nauttinut kulttisuosiota jo pidempään, nämä hoitoaineet ja shampoot lienevät vähän uudempi tuttavuus markkinoilla. Tuoksu on aika unisex, mutta ei huono, puteli itsessään ei sieltä kauneimmasta päästä mutta eipä tuo haittaa, ei se nyt suorastaan kylppäriä rumennakaan.

Moroccan oil hoitoaine
Good stuff

Moroccanoilit ovat muuten tässä kuussa Stockmannilla kantistarjouksessa! Jostain syystä hoitoaineet ja shampoot eivät näy nettisivuilla, mutta kyllä ne itse myymälässä tarjouksessa olivat…kakskytä yks euroa oli tarjoushinta jos en ihan väärin muista! Tätä ostan ihan varmasti jatkossakin, ainakin mun tukalle ihan loistotuote <3.

Toinen tuote mitä ilman en osaa olla- ja olenkin ostanut jo monta putelia -on Wellan SP Luxe oil- hiusöljy. Tämä toimii sekä kuivaan että märkään tukkaan, tosin täytyy sanoa että tuon Moroccanoilin kanssa tälle ei ole ollut läheskään niin paljon tarvetta kuin aiemmin 🙂

luxeoil moroccan oil
Kaverukset

Demonstraatio allekirjoittaneen haituvista (Kuva: Noora Toiviainen)

Ihmetuote kookoöljy hiusten hoidossa

Viimeksi kampaajalla käydessäni oli siellä puheissa monikäyttöinen ihmetuote kookosöljy ja kuulin että moni ihminen on saanut hius-tai päänahan ongelmiinsa tästä apua. Kotoa löytyikin purkki kookosöljyä joten eikun kokeiluun… ja kyllä, tämä tosiaan tekee hiuksille oikein hyvää! Itse tosin annostelin turhan ronskilla kädellä ja hiukset vaativat muutamankin pesun jotta ylimääräinen rasva lähti irti, mutta tukasta tuli iihanan pehmeä.

Hiero koko päähän tai vain hiusten latvoihin hiusten määrästä riippuen muutama ruokalusikallinen sulaa kookosöljyä  ja anna vaikuttaa vähintään puoli tuntia, mieluiten vaikka yön yli. Pese hiukset normaalisti (syväpuhdistavalla) shampoolla ja hoitoaineella. Samalla metodilla voit hoitaa myös päänahkaa! 

puhdistamo kookosöljy
Tämmöstä löytyi kotoa kokeiluun
Sananen vielä kampaajastani, käyn Helsingissä Hope Hairilla Nooralla, joka on ihan sikataitava, sekä väreissä, leikkauksissa että kampauksissa. TÄÄLTÄ Hope Hairin facebook-sivuilta voit ihailla Nooran (palkittua) kätten jälkeä, vaativat ja monimutkaiset hää- sun muut kampaukset onnistuvat Nooralta takuuvarmasti 🙂

Truu dat.