Kaksio Kalliossa – meidän ihana koti myynnissä

valkoinen sisustus
Meidän olkkari
Pitkällisen jahkailun jälkeen saatiin aikaiseksi laittaa meidän rakas koti myyntiin, erityinen jännitysmomenttihan tässä on se että uutta asuntoa ei kyllä ole katsottuna…Toivottavasti tulee lämmin kesä jos joudutaan kokeneempien kadunmiesten ja -naisten kanssa sillanaluspaikoista tappelemaan. Ollaan sen verran pitkään uusia asuntoja katseltu, että ellei eilinen eurojackpot voittoa tuonut ( en ole tarkistanut vielä numeroita joten toivo elää) niin pitänee ns. face the facts ja todeta että IHAN täydellistä asuntoa me ei löydetä ja jostain nyt joutuu valitettavasti tinkimään. Täydellinen kun olisi upea kivitalo kivenheiton päässä keskustasta, walk in closetilla, spa-osastolla, marmoripinnoilla, isolla pihalla ja lasitetulla terassilla ..Ystävältäni tällainen about täydellisyys löytyy, joten taas kerran kateellisia terkkuja Pialle! Kuten kaikessa muussakin, myös asunnonmetsästyksessä pakko on paras motivaattori ja jos pysyvä ulkoruokinta ei houkuta niin täytynee jokin uusi tilalle hommata kun oma lähtee alta. Eli pidemmittä puheitta, meidän kämppään pääsee tarkemmin tutustumaan täältä: http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/12994146 !

 

Kallio kaksio
Olkkaria
kallio kaksio
Keittiötä
Tämä on ollut  itselläni jo kolmas asuntoni Kallio – Hakaniemi akselilla joten Happoradiota lainatakseni, ”päästäkää minut pois Kalliosta” !  Kalliossa asumisessa on todellakin puolensa ja puolensa, monelle tämä on maanpäällinen paratiisi hipsterimeininkeineen ( TÄMÄN jutun julkaisun jälkeen sijoitus varmaan entisestään parantunut…kuva meidän kotikadulta btw!) , ravintoloineen ja kuppiloineen, kaikki on lähellä ja joka paikkaan pääsee helposti. Mikäli nimenomaan kaupunkiasumisesta tykkää, on sijainti meidän lukaalilla ihan loistava. Omasta mielestäni täältä ei oikeastaan varsinaisesti puutu kuin luonto ja tietynlainen oma rauha. Kaikenlaisen vihreän puute onkin itselleni yksi syy, miksi haluan Kalliosta nyt muuttaa pois, pieni maisemanvaihdos, lisätila ja etenkin uusi projekti sisustamisen parissa tuntuu ajankohtaiselta. Sisustusplääneja tosiaan onkin aina pää täynnä, TÄÄLLÄ niistä yksi esimerkki. Tästä ja kaikesta asunnovaihtoon liittyvästä riittää siis toivottavasti juttua tulevaisuudessa! Erityisesti kotona pitää mielestäni olla sitä arjen luksusta, se on kuitenkin paikka jossa ainakin meillä tulee suurin osa vapaa-ajasta vietettyä, että niinkin railakasta elämää… Vapautetaan siis asunto esimerkillisellä baarisijainnilla enemmän tarvitsevalle 🙂