Tapettitaidetta by Omexco

Operaatio Remontin Suunnittelu on kovassa käynnissä ja mielestäni yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista tuoda ilmeikkyyttä ja persoonallisuutta sisustukseen on tapetointi. Nykyään on tarjolla vaikka millaisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun, tapetti on myös suhteellisen helppo kiinnittää ja repiä pois jos sattuu kyllästymään saman seinän katseluun. Mikäli jaksaa mennä merta edemmäs kalaan – eli tässä tapauksessa lähintä K-rautaa kauemmas selaamaan mallistoja- löytyy vaikka millaisia helmiä.

ornamenttitapetti
Tätä meille <3 ( Kuva)
Törmäsin tapettikirjoja selatessani tapettivalmistajaan nimeltä Omexco (nettisivut TÄÄLLÄ ). Olen ihastellut näitä upeita tapetteja aiemmin Stokkalla mutten hoksannut pistää valmistajan nimeä muistiin tuolloin. Nyt sitten toiveikkaana suunnistin kohti keskustan tavarataloa, huomatakseni että koko pulju on täysin myllätty eikä tapetteja kuulu valikoimaan enää ollenkaan. Buu!
Kultainen ornamentti ( Kuva)
Glitterraitaa ( Kuva)
Siis niin upeita tapetteja, jos tykkää vähän spessummasta ja kaipaa erityisesti näyttävyyttä ja jänniä pintoja niin check that out! Itse aion hyökätä maahantuojan pisteelle (sijaitsee kuulemma Lauttasaaressa) heti kun kerkiän, olen löytänyt nettisurffatessa jo monta potentiaalista vaihtoehtoa jotka toivottavasti ovat vielä mallistossa… Hinta näillä on luonnollisesti hieman perustapettia korkeampi, mutta näyttävyysarvoon suhteutettuna kyllä tällaisista taideteostapeteista maksaa mieluusti. Harvoin tapettia kuitenkaan kilometritolkulla kuluu.
Kobrannahkapintaa (Kuva)
Glitter-hiekkapintaa (Kuva)
Kaikki postauksen kuvat siis esimerkkejä mallistoista, näitä on ihan järjetön määrä kaikkea ihanaa…Leimaavana ominaisuutena tosiaan näyttävyys ja erilaiset, hohtavat ja kimaltavat pinnat 🙂