Balmuirin Capri scarf – täydellinen kesäkaulahuivi

balmuir capri huivi
Mitä posti toikaan!
Huivi on itselle yksi tärkeimmistä vaatekappaleista ympäri vuoden, mulla on aina kylmä ja uloslähtö syys-huhtikuussa ilman kaulahuivia ei tulisi kysymykseenkään. En tajua miten jengi pystyy vetämään kaula paljaana, sieltähän tuulee suoraan takinkauluksesta sisään?? 

Koska Acnen  paksut villahuivit rupeavat jopa Suomen oloissa näihin aikoihin käymään turhankin lämpimiksi (etenkin nyt kun kesäsää yllätti <3 )niin olen metsästänyt pitkään jotain kevyempää, kesään -ja mieluiten myös ympärivuotiseen käyttöön – sopivaa vaihtoehtoa. Vuittonin klassikkokaulahuivi on ihana, mutta melkoisen tyyris ja laadusta olen lukenut ei-niin-imartelevia arvosteluja. Jos huiviin törsää satoja euroja niin saa se kyllä kestää käyttöäkin ilman nukkaantumista tai langanvetoja.

Noh, nyt on etsintä päättynyt ja bongasin ihan täydellisen näköisen ja värisen uutuushuivin Balmuirilta! Kyseessä on siis Capri-niminen huivi, se on 50 prossaa silkkiä ja 50 prossaa puuvillaa, eli tosi kaunista, hieman hohtavaa materiaalia johon puuvilla tuo jämäkkyyttä. Tämä lähti välittömästi tilaukseen Balmuirin verkkokaupasta ja saapuikin parissa päivässä. Käyttökokemusta ei toistaiseksi pitkältä aikaväliltä siis ole, mutta laadukkaalta vaikuttaa ja kaunis on kaikinpuolin. Alla Balmuirin sivuilta lainattu kuva, jossa esittelyssä tämän hetken värivaihtoehdot.

balmuir capri
Huivin värivaihtoehdot, itselläni tuo keskimmäinen (kuva Balmuirin sivuilta)
Balmuirissa on myös iso plussa sen kotimaisuus! Suomesta harvoin tulee luksustuotteiksi luokiteltavia muotijuttuja, yleensä suomalaisesta muodista puhuttaessa viitataan tyyliin Marimekkoon ja erilaisiin trikoovetimiin. Balmuirin tuotteet ovat todella kansainvälistä tasoa, pelkästään erittäin laadukkaista materiaaleista valmistettuja ajattomia luksustuotteita joita valmistetaan suht pieniä eriä,  merkki onkin noussut nopeasti todella suureen suosioon. Näiden laatua ei ole vielä massatuotanto pilannut… Go Suomi, lisää tällaista!