Kupari sisustusvärinä

Meikäläisen sisustusvärit on pitkään olleet niinkin railakkaat kuin valkoinen, läpinäkyvä, harmaa, valkoinen, hopea ja vähän mustaa.  Ja valkoista. Nyt kun uuden kodin sisustus on ajankohtainen, on näiden takuuvarmojen lempivärien rinnalle noussut tehostevärihimoksi kupari, joka on mielestäni tosi freesin näköinen väripilkku valkean ja harmaan rinnalla. Kyllä tässä nyt väri-iloitellaan ihan huolella siis! Hopea on yleensä mun väri metalleissa, itse en esimerkiksi koruissa osaa oikein muuta käyttää koska se koru joka on aina framilla ja käytössä – eli vihkisormukset- on valkokultaa ja vanha oppi eri metallivärien keskenään riitelemisestä on takaraivoon iskostunut ilmeisesti. Mutta sisustuksessa voidaan olla vähän rohkeampia 😉

Kiertelin kaupoissa hakemassa vähän sisustusinspistä ja kaikki ihanat kuparin väriset esineet vetivät välittömästi puoleensa. Saaliiksi tarttuikin Hay:n henkareita jotka olivat kauniin korumaisia ja tuollainen kori, jonka aion laittaa keittiön tasolle ja iskeä siihen esim. öljyjä ja usein käytössä olevia mausteita. Lisäksi ostin Arne Jacobsenin klassikot, Design Letter-mukit meidän nimikirjaimilla, nuo kun ovat niin kivan näköiset että ei haittaa jos mukit jäävät lojumaan pöydille (niinkuin yleensä jäävät)…

Kuparihenkarit, Arne Jacobsen
Hay:n kauniit henkarit ja Design Letter- nimikkomukit Arne Jacobsenilta
Design Letters-mukeja
Tuollainen Kartellin kuparinvärinen Bourgie-valaisin olisi myös aaaivan upea, mies tykkäisi vähän vaatimattomammasta, eli Design House Stockholmin Work-valaisimesta…

Aivan upea Kartellin Bourgie <3
Design House Stockholmin Work-valaisin
Lisäksi haluaisin kuparinvärisiä kehyksiä roskiksen, kynttilänjalkoja, naulakoita, huonekaluja, you name it.. Liikaa on kaikkea kivaa! Tässä vaiheessa kun uutta asuntoa vasta revitään auki, ei ehkä kuitenkaan kannata hamstrata kovin paljoa, katsotaan sitten mille on tarvetta… Nimenomaan tarpeeseenhan nämä tulis,  kuparinvärinen kynttilänjalka on vähintään vessanpöntön veroinen välttämätön kapistus.
Minulle kiitos