Tapettirakkautta

Aiemmassa postauksessani fiilistelin jo Omexcon upeita ja näyttäviä tapetteja, joita halusin ehdottomasti uuteen kotiimme. Niin vaikeaa kuin päätöksen teko olikin, on tulevan makuuhuoneen tapettivalinta nyt suoritettu ja siinä on pysyttävä, eivät meinaan ole ihan ilmaisia nämä tapetit… Helsingissä suurin valikoima Omexcoa löytyi Lauttasaaressa sijaitsevasta Maricken Shops Oy:n showroomista, jossa on järjetön määrä erilaisia tapettikirjoja ja malleja näytillä. Pelkästään Omexcon malleja löytyy moooonta toinen kirjaa ja muilta valmistajilta myös satoja malleja. Täältä luulisi siis löytyvän tapetti jokaiseen makuun! Eritysesti jotain spessumpaa ja näyttävämpää seinille kaipaavat, käykää ihastelemassa 🙂

Itse siis halusin jotain näyttävää ja rehellisen blingiä korostamaan makkarin takaseinää, värimaailman ollessa muuten valkoinen valittiin tähän ”koristeseinään” harmaa sävy. Tapetin valinnassa on kyllä mielikuvitus tarpeen,  koita siitä pienen pienestä mallipalasta nyt hahmottaa miltä tapetti näyttää isolla seinällä muun sisustuksen kanssa. Hyvin vaikeaa.

Mielettömän upea, kalansuomumainen ja hohtavapintainen tapetti

Ihastuin erityisesti mineraaleista puristettuihin, hohtavapintaisiin ja kimalteleviin kivijäljitelmä-tapetteihin, joita valikoimasta löytyi erilaisia ja -sävyisiä valinnan vaikeutta aiheuttava määrä. Nämä eivät ole halvannäköistä perusglitteriä vaan tuollaista soramaista, hiekkamaista tai jopa kalansuomumaista mineraalimateriaalia helmiäishohteella. Hianoo on!

Mineraaleista puristettu, suurirakeisempi tapetti <3 
Hienorakeisempi, hohtava mineraalitapetti

Myös teille, jotka ette niin ole kiiltävän perään oli tuolla vaikka minkälaisia ihania vaihtoehtoja, romanttisesta kukkakuosista ornamentteihin, raitoihin ja Marimekko-kuoseihin, you name it.

Omexco
Kimaltavaa raitaa

Rullia hyllykaupalla 🙂

Kuten aiemmin jo mainitsinkin, tapetti on suht helppo tapa saada uutta ilmettä kotiin! Hintahaarukkakin on hyvin suuri, joten pienelläkin rahalla saa huoneita uudistettua 🙂