Ystäväpariskunnan upea ja uniikki kivitalo esittelyssä!

Oma remonttimme on vasta polkaistu kunnolla käyntiin, joten tähän väliin jotain vähän valmiimpaa! Ystäväpariskuntani ilmeisesti pitää haasteista, sillä perinteinen asunnonosto tai edes valmis talopaketti ei heille riittänyt vaan he tekivät joitakin vuosia sitten astetta isompana heräteostoksena tonttikaupat. Joku ostaa huulipunan, joku tontin Sipoosta.  Talo on jykevä, kallion päälle rakennettu Lammin kivitalo, joka on suunniteltu yhdessä arkkitehdin ja rakennusmestarin kanssa. Kuten arvata saattaa, tällainen projekti ei ihan viikossa valmistu ja erityismainintana kerrottakoon, että talon isäntä on pitkälti omin hartiavoimin raahannut kiveä kiven päälle. Harva mies voi tänä päivänä sanoa kirjaimellisesti rakentaneensa perheelleen kodin omin kätösin! Myös heidän vanhempansa ja erinäinen joukko rakennusalan ammattilaisia on ollut hommassa mukana.

Omasta mielestäni lopputulos – vaikka vielä hieman kesken onkin- on aivan upea, joten se ansaitsee ehdottomasti esittelyn meikän blogissa, mikäs sen suurempi kunnia 😉 Luvassa siis kuvapläjäys lukaalista, jotta muutkin kun allekirjoittanut voivat kokea valtavaa kateutta  esim. suuresta walk in-closetista ja upeasta saunaosastosta, vain muutaman elementin mainitakseni! Valtavan terassin ( eli auringonottoloungen) lisäksi tarkoitus on rakentaa vielä kokonaan  lasitettu osa siihen.

Lammi kivitalo
Siellä se kohoaa! Kalliotontti on tarkoituksella valittu, sillä viherpeukaloita ei tästä taloudesta löydy.
Tässä on hyvä ottaa arskaa ne 5 lämmintä päivää Suomen kesässä
Lammi kivitalo
Avokeittiö kivitasoineen, huomioikaa seeprakuvioinen liesituuletin!

Katto on riittävän korkealla…

walk in-closet
Ihana walk in-closet molemminpuolisine peiliovineen

walk in -closet
Jeees, very nice..alla näkyy myös vilahdus kimaltavasta kivilattiasta joka on luonnossa aivan upea

Valaistu portaikko alakertaan, linssiludena meikän Onni-koira vasemmalla
Lammi kivitalo
Keittiötä ja kivilattiaa, jonka kimallusta ei kameraan saa taltioitua 🙁

Mustavalkoinen avokeittiö

Yllä esiteltynä siis asunnon yläkerta, josta löytyy kaksi makuuhuonetta, tuo walk in- closet, olohuone avokeittiöineen, eteinen sekä kaksi vessaa. Siirrytään seuraavaksi alakertaan, johon on rakennettu iso ”saunaosasto” tai miksikä tätä nyt kutsuisi..Iso poreallas keskellä huonetta sekä suihkuosasto josta on pääsy kauniiseen saunaan revontulivaloineen.. saunasta löytyy LUONNOLLISESTI ikkuna, josta näkee salkkarit suurelta valkokankaalta, kenellä muka ei löydy häh??

Poreallas jonka päällä realistinen tähtikuvio 🙂 Sieltä voi sitten kylvyssä bongailla Otavaa!

Ei kiistaa suihkuvuoroista tai veden lämpötilasta

Sauna, josta avautuu ikkuna alakertaan

moderni sauna
Valaistus viimisen päälle

Näkymä saunan ikkunasta, takaseinän valkokankaalla pyörii tässä huushollissa todennäköisesti salkkarit

Alla vielä videomuodossa maailman hauskimman miehen, Leikolan Ismon, hyvin realistinen näkemys raksaprojektista jossa seikkailevat viikoksi kadonnut sähkömies, pelti kiinni oleva peltimies, nurkalle laattaava laattamies ja muut taloa rakentaneille tutut hahmot. ”Tuun tänään, eikun tuun huomenna, ensi viikko on paha mutta seuraava, no nyt ei ees jaksanu vastata…kun se lopulta tulee ei sille uskalla ees suuttua.”

Kiitokset P & N ja erityisterkut supersöpölle kummipojalle jolla on lääniä leikkiä kunhan vähän kasvaa <3

Pikku-Miken pehmot