Remontin nykytila

Ensi viikko onkin sitten jo meidän perheellä muuttoviikko ja kuten aina, aikahan tässä meinaa loppua kesken hommien ollessa ihan levällään. Tällä hetkellä asunnosta puuttuvat sellaiset nykyajan ylellisyydet kuin vessa ja keittiö… Kyllä sitä kivikaudellakin ilman pärjättiin niin onko tuo niin justiinsa. Remonttimiehet ( eli meidän faijat, orjatyövoimaa joten ei tartteta kuittejakaan toim huom!) ovat puurtaneet raksalla pitkää päivää ja miekkonen on mennyt töistä suoraan puoleen yöhön asti jatkamaan työmaalle, syömis-tai vessataukoja hänen spartalainen kurinsa ei salli ja hyvä niin koska sitä vessaa saati keittiötä ei tosiaan ole 😛 Toki olen itsekin korteni kekoon kantanut, jonkun on kuitenkin hoidettava koira ja pakattava vanhassa kodissa kamoja kasaan, käytävä terassilla skumpalla jne…

Tässä kuitenkin ns. sneak peek viime viikonlopun tilanteeseen, eteenpäin on toki menty vielä näistäkin kuvista, hitaasti mutta varmasti! Koska mikään osa-alue ei ole vielä ihan valmis, niin tarkempia esittelyitä tahi tutoriaaleja ei pysty ihan vielä tekemään. Maalia kuluu paljon, kokonaan uuden värin saavat mm. makuuhuoneen iso ja helkkarin ruma upotettu vaatekaappi sekä kaikki ikkunankarmit (jäätävä homma). Vessa ja keittiö ovatkin sitten ihan oma projektinsa joista lisää tuonnempana 🙂 Mikäli remppahommat on ajankohtaisia niin vastailen mielelläni kysymyksiin kun paljon on tätä aihealuetta kartoitettu! Parkettilattia on ainoa joka on tällä hetkellä täysin valmis, mutta sekin on kokonaan peitettynä joten jännä nähdä mitä alta kuoriutuu…

ikkunan maalaus valkoiseksi
Valkoiseksi maalattu ikkuna
Ikkunankarmit maalaus
Ikkunankarmit alkuperäisessä loistossaan.. ei ollut meidän väri tuo!
kaapin maalaus
Puunvärinen liukuovivaatekaappi pohjamaalattuna
Keittiön kaappien kasausta
Tähän kohoaa köökki
Pikkumiehet ihmeissään että mikä tää murju on…
Hommaa siis vielä piisaa, mutta optimistisia ollaan että viikon päästä asunto on jopa asuttavassa kunnossa! Peukut pystyyn…