Remontti etenee!

Tämäkin syksyinen heinäkuuviikko on mennyt hyvin pitkälti kämppää laittaessa, toivottavasti kelit vähän suvaitsisi parantua koska sitä varten piha hommattiin että sitä pystyy myös käyttämään, sateessa istuminen ei oo niin siistiä. Tosin pihakalusteet puuttuvat yhä kokonaan, katteet on noissa puutarhakalusteissa niin korkeat että ollaan venattu kunnon pihakalustealennusmyyntejä (turhaan).

Faijatyövoima on käyttänyt tällä viikolla päiviä keittiön kasaamiseen ja me ollaan hinkattu vessaa ja pihaa sekä järjestelty kaikkea muuta mahdollista. Iloinen yllätys oli Kauniaisista löytyvä Chalupa, josta saa hyvää ruokaa Skyreistä ja leivästä koostuvan ruokavalion tervetulleeksi lisäksi #elämääilmankeittiötä :/

Jotain näkyvää on saatu siis aikaiseksikin, alla muutama detalji kämpästä 🙂 Tuolla yöpöydän alla odottelee muuten lukemista megabestseller ”Konmari-siivouksen elämänmullistava taika ”-kirja, joka sopii muutto/remonttitilanteeseen kuin nyrkki silmään. Tätähän on hehkutettu ja tästä keskusteltu jo pidempäänkin pitkin nettiä ja innolla odotankin josko siitä jotain ideaa itsekin saisi. Itse tulen vähän perässä siis tässä supertrendissä, mutta tuskinpa kirja on ihan jokaiselle vielä tuttu. Palataan tämän herättämiin ideoihin siis myöhemmin kunhan olen siihen kerinnyt perehtyä!

valkoinen sisustus
Erilaisia seinäpintoja olkkarissa ja makkarissa 🙂 

terassikukkia
Pionit ja ruusut <3 Grilliasioissa päädyttiin Weberin hiiligrilliin

Työläin juttu on kyllä ollut tuo about kahden neliömetrin toiletti, mikrosementointi itsetehtynä siis onnistuu kyllä, mutta ei todellakaan ole kärsimättömän hommaa! Siksi meillä siitä onkin vastannut pitkälti mies  🙂 Minusta vessan pinnoista tuli itsetehtynäkin hyvät, valkoinen mikrosementti tekee pinnasta vähän tuollaisen marmorimaisen, valkoisen harmaalla kuviolla. Vaatii vaan vielä saumojen ja listojen viimeistelyn sekä ”sisustuksen” niin hyvä tulee!

Mutta jotta totuus ei unohtuisi, ylläolevien kuvien lisäksi meillä näyttää myös tältä :

valkoinen keittiö
Keittiön luuranko