Lihava poika on tullut kotiin

Uudessa kodissa oli uuden laiskanlinnan mentävä aukko, kriteereinä mm. mukavuus ja helppo siirrettävyys toiseen huoneeseen pleikkarin ääreen. Plus tietty pitää näyttää kivalta! Päädyttiin sitten ehkä hieman epätavalliseen valintaan nojatuolihommissa, sillä olkkarin nurkassa lojuu nyt hopeanhohtoinen, jättimäinen säkkituoli.

Fatboy metahlowski
Siellä se nurkassa löhöää kuin jättimäinen roskapussi konsanaan
Fatboy metahlowski
Lihava on poika
Totuushan on, että ainakin meillä himassa olkkarissa maataan ja vetelehditään aina sohvalla, ei istuta kauniisti ja ryhdikkäästi selkä suorana tuolissa. Sohvalle jatkoksi sopi siis tuollainen vetelehtimiseen suorastaan kutsuva säkkituoli, muttei mikä tahansa säkki vaan tietty originaali Fatboy, muut versiot mitä itse olen testannut eivät ole olleet mistään kotosin. Tuo on Fatboyn Metahlowski-sarjaa, (tätä myy Vepsäläinen ) hieman normiversiota tyyriimpi mutta rutkasti ylellisempi ihanine metallinhohtoväreineen, kangas on jotain nahkamaista versiota. Säkkituoleista tulee helposti mieleen ysäri, mutta tuo on omasta mielestä oikein moderni vaihtoehto! Usein design-nojatuolit ovat kauniita katsella mutta eivät niin mukavia istua, tää on ainakin jälkimmäistä 😀  Olen pitänyt Fatboytä kotimaisena merkkinä, tarkempi tutkimus osoitti että suomalainen Jukka Setälä on suunnitellut Fatboy-the original säkin vuonna 1998, mutta yritys on tätä nykyä Hollantilainen. No suomalaista designia enivei! 
Alla vielä kuva mun all-time suosikista, Kartellin Louis Ghost-tuolista joka löytyy kakkosnojatuolina olkkarista. Ei löhökäyttöön, mutta hyvä istua kuitenkin. Vieressä niinikään Kartellia, Stone-jakkara kromiversiona. Kyllä muovikin on joskus kaunista ja mukavaakin vielä!
Kartell stone chrome, Louis ghost
Kartellin Stone jakkara kromisena ja Louis Ghost-tuoli