Keittiöremontin tilannepäivitys ja kimaltava työtaso

Remontin keskeneräisin osa on keittiö, jonka tilanne ei ilmeisesti elä ennen elokuun puoliväliä jolloin työtaso saapuu. Koska työtaso on kiveä ja siihen tehdään kaikki kolot sun muut mittojen mukaan tulee koon olla just eikä melkein. Päästiin siis tilaamaan se vasta kun keittiökalusteet olivat kutakuinkin paikallaan ja mitat siten varmat. Alunperin mietin Carrara marmorista tasoa, mutta fakta on että se EI kestä ruoka yms roiskeita imemättä niitä itseensä… ja niitähän tässä huushollissa tulee. Järki siis voitti sen verran että valitsimme kvartsikivitason, ei tietenkään ihan mitään perussettiä vaan mustan ja kimaltavan version. Kimallus tulee kiveen upotetuista peilin- ja lasinpaloista, valon osuessa niihin on efekti upea! Jotta saatiin liesi toimimaan, upotettiin se väliaikaisesti laminaattitason palaseen joka saatiin puoli-ilmaiseksi.
Päädyttiin ottamaan keittiön kaapit Gigantin Epoq-sarjasta, hinta-laatusuhde on siinä oikein hyvä ( hyödynnettiin vielä -20% tarjous) ja kaapit ajavat erinomaisesti asiansa. Erilaisten ovien valikoima ei ole valtavan iso, mutta korkeakiiltovalkoisena löytyy ja tämä siis oli meidän valinta. Uuni, integroitu tiskikone sekä integroitu mikro ovat Boschilta, jääkaappi Samsungilta. Jenkkityylinen jääpalajääkaappi jakaa mielipiteitä, onko se erittäin hyvä lisä keittiöön vai totaalinen turhake? Mä äänestään ensimmäistä vaihtoehtoa sillä meillä oli jääpalajääkaappi jo edellisessä asunnossa ja itse otin kaiken juomaveden jääkaapin ovesta ( siitä saa siis jääpalojen lisäksi vettä) koska se oli helppoa ja aina just sopivan kylmää!
Alla ennen-jälkeen kuvia, tuo ennen-kuvien köökki taitaa olla ihan alkuperäinen vuosimallia -91, eli vähintäänkin aikansa elänyt. Täytyy sanoa, että keittiö tuntuu nyt tuplasti suuremmalta aiempaan verrattuna, se on tuo valkoinen väri joka tuo niin paljon lisäneliöitä! Uusiksi on mennyt siis ihan kaikki. Voitte itse päätellä kummat ovat ennen ja kummat jälkeen kuvia. Ehkäpä joku tykkää retrommasta!
keittiöremontti
Rakas aviomieheni miettinee isänsä kanssa että olisko bensa ja tulitikku se helpoin tapa purkaa tämä..

Miten suuri vaikutus onkaan kun ikkunankehykset ovat nyt valkoiset!!
keittiöremontti
Työmaa alkuvaiheessa

valkoinen keittiö
Kesken on mutta sen verran toimii että nälkään ei kuolla!

Keittiöremontti
Hyvä tulee, hitaasti mutta varmasti…

Jouduttiin vetämään myös putkia uusiksi ja vinkkinä niille ketkä miettivät mitä sitä isona tekis niin esim. putkarin ja sähkärin ammateissa pääsee kyllä tienesteille! Kalliiksi tulee kaikki hommat joissa heidän palveluksiaan tarvitaan, ehkä pitää itse hakeutua supermarioksi.

Välitila on tuollaista hopean väristä koristelaastia, josta tulossa tarkempaa esittelyä kunhan saadaan vähän valmiimmaksi 🙂 Löydettiin vielä tuohon valkoista parkettilattiaa suojaamaan Pappelinan hopeanharmaa muovimatto, joka koonsa ja värinsä puolesta osui just eikä melkein. Valaisimeksi kattoon tilasin toiselta puolen maapalloa ison kristallikruunun, saa nähdä mitä tulee.. toivottavasti hyvä, oletettavasti myös mukavat tullimaksut päälle. Sopii enivei kuin nyrkki silmään tuon blingitason kanssa t: harakka.

Lähikuvaa välitilasta
Onnikoira approves

Odottavan aika on pitkä ja ärsyttää kun tuo on nyt varsinainen puolikuntoinen romuvarasto, mutta minkäs teet…