Uinu, uinu, lemmikkini – mistä peti koiralle?

Tässä on Onni

Meidän perheen pienikokoisimmalle – ja samalla suuriegoisimmalle- jäsenelle on etsitty omaa nukkumapaikkaa jonkin aikaa, mutta ei ole oikein löytynyt sopivaa.  Koiran mielestä punkan ulkonäkö on ehkä toissijainen, mutta maksajan-eli minun-mielestäni tämä oli -mukavuuden lisäksi toki-tärkeä kriteeri. Pitää sopia sisustukseen! Vaalea koirakin on valittu samalla perusteella..no ei kai, vitsi vitsi. Koiraparka onkin nukkunut kovalla lattialla tai maton päällä, öisin petinä on toiminut meidän lattialle heitetty päiväpeitto jonka hän on kuopinut mieleisensä malliseksi. Kovasti hän on ollut tuohon päiväpeittopetiin tykästynyt, mutta valkoinen päiväpeitto ei kyllä tykkää koiran käsittelystä vaan on ollut jatkuvasti likainen. Kyllähän koiralla myös pitää olla sellainen selkeä ”oma paikka” jossa saa olla ja nukkua rauhassa sekä syödä vaikka puruluita. Tai meikkejä tai kenkiä tai mitä nyt sitten tahansa.

Nettiä onkin tullut surffattua useaan otteeseen ja hauskoja koiransänkyjä onkin tullut vastaan, ei vaan sitä oikeaa. Harmillisesti useat noista allaolevsta pedeistä ovat kyllä mielestäni toosi pieniä, meidän koira on nelikiloinen eikä kyllä varmasti kelpuuttaisi mitään minipetiä. tuollainen iglumalli olisi ollut kiva kun siinä ois kattokin pään päällä, mutta kaikki kivannäköiset mitä löytyi olivat kyllä minimallia. Lisäksi halusin että sänky on harmaan sävyinen, sellastahan ei löytynyt sitten mistään. Kyllä voi tällaisestakin asiasta hankalan tehdä!

Ebayn ihmemaasta löytyis esim tällainen

 

…tai tällaisia
Hmmm..meidän poikakoira kyllä ON pesunkestävä prinsessa….

Suomessa toimivassa  Diivadog:issa on petien lisäksi ihan  superhauskoja juttuja karvakavereille, vai mitä mieltä olette allaolevan kuvan Sniffany;n korurasioista, Dog Murnaldsin burgerisetistä, Grrrona-koronapullosta, Pinot Grrigio-vinkusta tai Barkingdalesin luottokortista? Myös Peten koiratarvike-nimisessä verkkokaupassa on iso valikoima erilaisia koiranpetejä vähän käytännöllisempään makuun!

Koiranleluja meikäläisen makuun!
Hänen kuninkaalliselle korkeudelleen (Diivadog)
Mökkilaiffii ( Diivadog)

Tälläkin tarinalla on onnellinen loppu, sillä sattumalta bongasin Tapiolan Mustista ja Mirristä oikean kokoisen, kivan näköisen harmaa-valkoisen punkan jonka hintalappukin oli oikein kohdillaan. Viimeinen kappale lähti siis meidän mukana uuteen kotiin ja alkuihmettelyn jälkeen koirakin on ottanut sen omakseen, nukkuu siinä tyytyväisenä yöt ja tykkää myös syödä luitaan siellä. Toki jos tyyppi itse saisi päättää, nukkuisi palvelusväki esim sohvalla ja hän itse meidän Tempur-parisängyssä…

Kyllä, tämä on hyvä! Nostaisin peukkua jos sellanen olisi.

 

Silmänisku kameralle!

 

Tähtiä tähdelle

Millaisia petejä teidän elukoilta löytyy vai onko omistajien sänky myös karvahousujen käytössä?