Vinkki marmoritarjottimien ystäville ja syksyn parhaat jutut!

Olkkarin löhöilynurkkaus, kovassa käytössä pimeinä iltoina…

Tervehdys syksyisestä Espoosta! Illat on allekirjoittaneella viime aikoina olleet niin täynnä erinäistä ohjelmaa, että blogiharrastus jäänyt harmillisen huonolle tolalle. Kukaan tuskin on elämänhaluaan tämän takia menettänyt, joten pidemmittä selittelyittä mennään tän hetken lempparijuttuihin.

Syksyssähän ihan parasta on esimerkiksi kynttilät ja erinäiset valot, joita pimeässä Suomessa todellakin tarvitsee. Olen pitkään himoinnut esim. kynttilöiden aluseksi Hay:n marble tray-tarjotinta, mutta 187-287 euron hinta on hillinnyt ostopäätöstä… Bongasinkin nyt Granit:ista samankokoisia ja saman asian ajavia kivitarjottimia huomattavasti huokeampaan hintaan (n.48e muistaakseni), olivat vielä tällä hetkellä 25 prosentin alessa joten mukaan lähti! Näitä oli tällä hetkellä tummia ja vaaleita, tuo tumma oli mielestäni vielä kivemman näköinen kun vaalea, vaalea ei kuitenkaan ollut tuollaista Hay:n tarjottimen kaltaista vitivalkoista marmoria. Tekis mieli ostaa ehkä vielä se isompi versio…

marmoritarjotin
Graniittia ( tai mitä kiveä lie) Granit:ista!

 

Hay marble tray
Yllä Granitin versio ja alla Hay:n

 

Muita syksyn parhaita juttuja ovat:

Punaviini ja tietty syöminen on aina kivaa…

Hobbstar

Viinien lisäksi lämpimät juomat, erityisesti meidän uudella kahvimasiinalla tehdyt cappuccinot! Tää vehje on ollut kovassa käytössä saapumisestaan asti.

De longhi magnifica

Ei joulu-vaan SYYSvalot…

Upean näköinen luonto..

Meidän pihan puska

Mihinkään liittymättömänä loppukevennyksenä meikäläisen toteemieläin Juuso-karhu, ihan vaan koska toi samaistuttava ilme on niin paljonpuhuva 😀 ”Are you f*cking kidding me”.

 

P.s. Syksyn kohokohta, joka miehen unelma, Ikean joulutori on käsittääkseni avautumassa näinä päivinä, ellei jo avautunut! Parhaat viedään perinteisesti päältä, joten sinne on päästävä asap…Onko kenelläkään näköhavaintoa onko kamat oikeasti jo esillä??