Balmuir Kid Mohair-huivi – talvi on taas hieman siedettävämpi

Sisustusjuttujen väliin vähän vaatekappalehommia! Olen pitkään himoinnut talven uudeksi huiviksi Balmuirin Kid Mohairia jossakin vaaleassa sävyssä, uusi talvitakkini on väriltään pirteän musta ja kaipaa siis vaaleaa huivia tuomaan vähän eloa kasvojen väriin. Ostohousut oli jo jalkaan pitkälti vedetty kun suunnattiin eräänä päivänä Stockalle, hypistelin ja kokeilin tuota ihanaa pörröhuivia mutta mieheni mielestä näytin se kaulassa Game Of Thronesin villi-ihmiseltä 🙁 Tuota ei varsinaisena kehuna voinut ottaa, joten sillä kertaa jäin vielä miettimään. Huivin hienoutta ei ko. sivistymätön kommentti häivyttänyt ja kun kollegalla oli töissä juurikin kyseinen karvakasa beigessä sävyssä oli se niiiin ihana että ostopäätös oli sillä sinetöity.

balmuir kid mohair
Ihana karvakasa <3
Villi-ihmisen asuste ( kuva Balmuirin kotisivuilta)

Arvoin nettikaupassa värien Taupe ja Mink välillä, halusin nimenomaan beigen sävyisen, en harmaata tai ruskeaa ja noista nettikuvista oli kyllä melko vaikeaa saada selvää että mikä se väri IRL sitten on. Suunnistin siis Stockalle (jossa hullut päivät luojan kiitos olivat ohi) ja yllätyinkin että harmaanruskeana pitämäni Taupe olikin se beigempi versio. Ainakin mun silmään. Eli Taupe lähti mukaan <3 Vaikka huivi on superpörröinen ja ihanan lämmin, ei se kutita yhtään vaan on todella kevyen tuntuinen.

Ennestään Balmuirin huiveista mulle löytyy tämän postauksen Capri-huivi ja pellavainen versio, nuo ovat enemmänkin kesähuiveja joten Kid Mohair pääsee talven tehokäyttöön Acnen Canada-huivien rinnalle!