Joulukoristelu-ideat 2016 – hopeaa&valkoista

Tarjoiluastia-asetelma <3 ( Kuva Pinterest)

Vihdoinkin se on marraskuu! Lokakuussa ei vielä kehtaa ihan kaikkia joulukoristeita kaivaa esiin mutta 1.11. on se itselleni asettama deadline joulufiilistelylle. Tänä vuonna olen päättänyt että joulu todellakin näkyy meidän huushollissa ja olenkin miettinyt erilaisia koristeluideoita hyvän aikaa… Mummous-mittari huutaa todellakin punaisella uuden jouluaskarteluharrastukseni myötä, viime aikana suurta hupia on nimittäin ollut käpyjen kerääminen metsästä. Kyllä. Harrastus on sinänsä extremeä, sillä aikaväli töistä kotiutuminen-nukkumaanmeno on pilkkopimeää. Voin kertoa, että käpyjä ( nimenomaan männyn, ei kuusen) on kutakuinkin mahdotonta löytää pimeästä metsästä…Nyt kun tänne eteläänkin saatiin lunta on valoisampaa joo, mutta siellä ne kallisarvoiset kävyt on nyt mätänemässä lumen alla 🙁

Käpy voi toimittaa vaikka lahjassa koristeellista nimilapun virkaa..tai toimia paikkalappuna
(Kuva Pinterest)
Toimii myös maljoissa koristeena ( Kuva Pinterest)
…Tai kranssina ( kuva Pinterest)
Meidän jouluvärit on tietysti hopea ja valkoinen, ei sinänsä poikkea mitenkään normaalista paitsi että jouluna saa olla vielä enemmän kimallusta 😀 Joulunpunainen voisi sitten olla ihana korostusväri. Itse askartelen siis hopeasprayllä ja tekolumella koristettuja käpy-joulupallokransseja parhaillaan, olen myös kerännyt ja kuivannut erilaisia oksia jotka myös saavat spraymaali-glitterkäsittelyn.
Alla ideoita siitä, miltä meidän joulu tänä vuonna tulee näyttämään!
Spraymaalattuja oksia ja joulupalloja karkkikulhoissa (Kuva pinterest)

 

Palloja ja kynttilöitä tasoilla ( kuva pinterest)

 

Tarjoiluastioille saa koottua kauniita asetelmia ( kuva Pinterest)

 

Maalaa turhat lasiastiat hopeisiksi! ( Kuva Pinterest)

 

Käpyjä voi käyttää myös Centerpieceinä ( Kuva Pinterest)
Keinolunta joulukuuseen ( Kuva Pinterest)

 

Käpyjä ja joulupalloja ( Kuva Pinterest)

 

Valoja lasikuvun alla ( Kuva Pinterest)

 

Itse olen palloja sun muita härpäkkeitä hankkinut jo Clas Ohlsonilta, Prismasta ja Stokkalta, Ikea-reissu on vihdoinkin suunnitteilla tälle viikonlopulle! Jostakin käsittämättömästä syystä joulukamat tulivat tänä vuonna Ikeaan kuukautta myöhemmin kuin aiemmin…mutta siellä ne nyt ovat! t: asiantuntija.