Pikkujoulumuoti 2016 – vinkit paljettilöytöihin!

Sisustus-ja leipomisjuttujen välissä tulee tulevina viikkoina löytymään myös jouluaiheista matskua, kaikenlaisia ideoita kun pyörii päässä sillä saralla! Vaikka muuten olen tosi tarkka vaatteiden materiaalista on kuitenkin olemassa poikkeus joka vahvistaa säännön…ja se poikkeus on tietysti ah niin ihanat paljetit! Kukaan ei voi väittää paljetteja materiaalina lämpimäksi, kestäväksi ja laadukkaaksi, mutta tässä mennäänkin nyt puhtaasti ulkonäkö edellä, näitä ei varsinaisiksi arkivaatteiksi hankita. Tai no, miksipä ei.. Lisäinspiraatiota pikkujoulupukeutumiseen löytyy vaikkapa Pinterestistä. Hyvältä näyttää!

Juuri NYT on käsillä se hetki kun ”more is more”ja kauppojen hyllyiltä löytyy harakkaa miellyttäviä luomuksia, pikkujouluissahan on sallittua kimaltaa vaikka päästä varpaisiin.  Kimallusta löytyy varmasti joka puljusta, mutta alle olen koonnut tällä hetkellä kauppojen valikoimista löytyviä omia suosikkeja. Joten eikun valoa sekä kimallusta pimeyteen ja klikkailemaan ostoskoriin!  Arvaatko, mikä näistä ihanuuksista on matkalla kohti omaa pikkujouluasuani?
Paljettivaatteet
Toppi vai leggarit? Ehkä molemmat, samaan aikaan!

 

Paljettimekko on uusi pikkumusta

 

Bleiseriä, bomberia, maxihametta ja cold shoulderia!
Rennompaan menoon paljettipaita Asokselta

 

Kun enemmän on enemmän…. ( Asos )

 

 

 
Aiheuttavatko paljetit siellä päässä ihastusta vai migreeniä?