Joulukoristeideoita ja inspiraatiota hopea-valkoiseen jouluun

Kuten aiemmin kerroinkin, meidän joulu -kuten normiarkikin…- on väriskaalalla valkoinen ja hopea. Ihania joulukoristeita notkuu about joka kaupan hyllyillä ja näihin tosiaan saa halutessaan upotettua sievoisen summan, joten mikäli jotakin pystyy itse tuunaamaan diy-hengessä niin sehän on erittäin jees. Olenkin hamstrannut tälle joululle joulupalloja ( Clas Ohlsonilla oli paras hinta-laatusuhde IMO!) koska niitä saa helposti käytettyä eri koristeluihin, sopivat muuhunkin kuin kuusen oksiin siis. Kannattaa myös kaivaa kaapeista vanhat lasipurkit ja tarjoiluastiat, niitä saa käytettyä kaikenlaisiin jouluisiin asetelmiin. Myös mm. kärähtäneet paperinarupallo-valot saivat uuden elämän joulupalloina, irrotin ne vaan siitä sähköjohdosta.
Joulupalloista on moneksi, Uashmaman hopeisesta paperipussista kurkistelee paperinarupalloja
Ehdin ennen yllättävää lumen tuloa kerätä jonkin verran käpyjä, jotka tosiaa spreijasin hopea-sekä lumisprayllä ja liimasin kuumaliimalla styroksirinkulaan. Lopputuloksena oli simppeli kranssi, minkä sai kivasti kaksipuoleisella teipillä kiinnitettyä seinälle. Meillä on itseasiassa kaikki taulut kiinnitetty nimenomaan siihen hommaan tarkoitetuilla teipeillä, ei jää naulanreikiä seinään ja järjestystä on helppo muuttaa! Yksikään taulu ei ole alas tullut, joten vahva suositus.
joulukoristeet

Keräsin käpyjen lisäksi myös oksia jotka kuivasin ja kuorrutin glitterliimalla, tuo kuvassa näkyvä isoin megaglitteroksa on tuiki tärkeä hankinta Prismasta. Käytiin jokunen aika sitten Tallinnassa, sieltä tarttui mukaan lempparipulju Zara Homesta mm. tuollainen piparinhajuinen huonetuoksu, jonka tuoksua voi kuvailla melko voimakkaaksi…Eli kyllä nyt meidän huushollissa se kuuluisa pipari haisee! Zara home on todellinen sisustajan aarreaitta, mutta ilmeisesti konseptiin kuuluu liikkeiden pihtaaminen kun Suomeen ei moista ole vieläkään saatu 🙁 Nettikauppa onneksi toimittaa tännekin.

Tarjottimet kokoavat kynttiläasetelmat yhteen

 

Palloilla voi täyttää myös Aaltomaljakon

 

Kaapissa homehtuva kolmikerroksinen tarjotin sai uutta käyttötarkoitusta

 

Oikean alakulman ihanat pikkupallot näyttävät ihan saippuakuplilta!

 

Havukranssi DIY
Joulukattaus voisi näyttää esimerkiksi tältä
Itse kerätyt kävyt sun muut härpäkkeet purkissa

Siinä siis muutamia detaljeja meidän tämän hetkisestä jouluhengestä, kuusta ei sentään ole vielä esille laitettu… Se on sitten ekan adventin hommia!