Mapiful – karttataulu seinälle lempikaupungistasi!

Mapiful
Kotikaupungit paraatipaikalla
 Update 9.3.2018! Hyviä uutisia karttajulisteiden ystävät, nyt on nimittäin alekoodia tarjolla! Koska nämä julisteet ovat olleet supersuosittuja, niin sain koodin, jolla saatte tilauksesta 10 prosenttia alennusta sekä ilmaiset toimituskulut yli 40 euron tilauksista ( voimassa 31.3.2018 asti). Suunnittele siis kustomoitu juliste sinulle tärkeästä paikasta osoitteessa www.mapiful.com . ja näpyttele alekoodi FESTIVUS10 kassalla 🙂
Sain omasta mielestäni hyvän idean tilata olkkarin seinälle uudet taulut-eli tässä tapauksessa kehystetyt julisteet- Mapifulilta. Kyseessä on siis yritys, jonka nettisivuilta voit tilata tietyillä spekseillä kustomoidun kartan lähestulkoon mistä vain kaupungista. Karttaa voi zoomata, siihen lisätä rakennuksia ja ulkonäköä voi hieman muokata valmiista malleista haluamakseen. Julisteita pääset tekemään TÄÄLLÄ .

 

mapiful
Hometown

Koska tyhjää seinätilaa oli  täytettävänä aika laaja alue, tilasin suurimmassa eli 70*100 koossa oman kotikaupunkini Kotkan sekä miehen kotikaupungin ja meidän nykyisen asuinpaikan, Espoon. Kuvat toimitettiin nopeasti ilman postikuluja, toisinsanoen ne on siis leivottu julisteen hintaan. No such thing as free lunch! Vaikka hinnat ovat jostakin syystä nettisivuilla dollareina on kyseessä ruotsalainen yritys.  Kuvien saapuessa miehen mielestä idea ei sitten ollutkaan yhtä hyvä kuin omasta mielestäni, yleensä kaikki meikäläisen sisustusjutut menee läpi kuin väärä raha mutta näistä julisteista kuuluikin sitten se soraääni. Kuulema junttia pitää jotain kaupunkeja seinällä… Kotiseuturakkaus ei ilmeisesti ole tuttu käsite hänelle. Noh, seinällä nämä pysyvät, eiköhän tuo ajan kanssa totu. Itse tykkään tuosta simppelistä mustavalkoisesta ilmeestä ja omasta mielestäni on hauskaa että kuvien taustalla on joku juttu, olkoon niinkin tylsä kuin kotikaupunki.

Siellä on ja pysyy.. Miten tuo 70*100 koko näyttää kuvassa noin pieneltä?? Oikeesti on iso.

 

Linssilude oikealla
Mitä mieltä karttakuvista, jatkoon vai roskakoriin?