It’s beginning to look a lot like christmas

Ilmeisesti ainakin joku on ollut kiltti
”Niin mä odotin et tuleeko se ikinä, niin mä odotin ja nyt kun se on tullut…” Vihdoin vuoden odotetuin juhla on täällä! Meidän huushollissa joulukoristeet kaivettiin esille heti kun kehtasi ja joulukuusi tuotiin sisälle ekana adventtina. Kyllä oikea kuusi on aina ykkönen, mutta tuollainen valkoinen muovikuusi on huomattavasti käytännöllisempi, siitä on jouluaattona jäljellä muutakin kuin havut varistanut raato.
Joulun ajassa on myös se valtavan iso plussa, että päivät alkavat taas pidentyä. Onhan tää musta ja parhaimmillaankin ruskea keli ihan mega-ankea ja ainakin itseä masentava, mutta minkäs teet. Joillekin asioille ei itse valitettavasti minkään voi ja sää on yksi niistä. Allekirjoitan viraali-ilmiöksi nousseen Slush-bannerin sanoman kyllä täysin ” Nobody in their right mind would come to Helsinki in November..Except you, you badass”.
Näin on, vaatii luonnetta.
Joulu vietetään yhdessä paikassa minun vanhempieni luona, hyvin perinteisen kaavan mukaan. Meidän perheessä ei koskaan tulla olemaan niin aikuisia etteikö lahjoja toisille ostettaisi, joten lahjastressi on tänäkin vuonna ollut tosiasia. MUTTA tänä vuonna olen myös ollut aiempaa viisaampi ja oikeasti hoitanut kaikki lahjat kuntoon ennen aatonaattoa, aika paljon saisi maksaa että lähtisin vapaaehtoisesti koluamaan keskustan kauppoja tänään…Ei kiitos.  Toivottavasti lahjat ovat saajilleen mieluisia.
…Odds look good.
Väriteema oli tänä(kin) vuonna tämä
Lahjoja!
Yritin ottaa kuvaa joulukuusesta, aina sama juttu tämän linssiluden kanssa!
Rauhallista joulua itse kullekin säädylle!