Anastasia Beverly hills – Modern Renaissance luomiväripaletti ( ja muutama muu lempparikosmetiikkatuote)

Varoitus pinnallisesta kosmetiikkapostauksesta! Sisustuksen lisäksi yksi muista intohimon kohteistani on kosmetiikka eri muodoissaan <3 Instagram ja muut kuvafoorumit ovat aivopesseet minut ihailemaan jo pidemmän aikaa punertavasävyisiä silmämeikkejä! Punainen väri + silmä kuulostaa lähtökohtaisesti hyvin epämääräiseltä yhtälöltä, eli lähinnä silmätulehdukselta… Mutta tää on nyt selkeä trendi johon vastaamaan on markkinoille ilmestynyt useita uutuusluomiväripaletteja punertavalla värimaailmalla. Näin se homma toimii, kun tarpeeksi syötetään verkkokalvoille jotakin tiettyä juttua alkaa se omasta mielestä näyttämään upealta.

Esimerkkejä Modern Renaiccansella tehdyistä punertavista silmämeikeistä 🙂

Mun suosikkimeikkisarjat ovat MAC, Urban Decay ja Anastasia Beverly Hills, toki tuotteita tulee haalittua muiltakin merkeiltä. Mutta nuo edellämainitut ovat se kolmen kärki joiden tuotteet ovat aina aallon harjalla ja todella priimaa. Paitsi säännön vahvistava poikkeus, Anastasian Brow definer- kulmakynä, säästä rahasi tämän kohdalla mutta ei siitä tässä yhteydessä enempää! Uusin hankintani tuolta triolta on Anastasian Modern Renaissance luomiväripaletti, paletin väreissä toistuu vahvasti tuo punertava teema. Tilasin paletin Beauty Bay:stä, muualta ei sitä oikein edes löytynyt ja käsittääkseni Beauty Baynkin varastot myydään nopeasti loppuun. Tuote on saanut yksimielisen ylistäviä arvosteluja ja lyhyen tuttavuuden perusteella aiheesta. Värit ovat supertrendikkäitä ja suurin osa on mattasävyjä, mikä on itselle iso plussa. Esimerkiksi Urban Decayn Naked-paleteissa on hirveästi kimallusta ja mun silmät nyt vaan vaatii mattaa.

 

Primer potion suorastaan liimaa luomivärit paikalleen

Luomiväreissä tosiaan on todella hyvin pigmenttiä, paremmin kuin Urban Decayn tai Too Facedin paleteissa joita olen viime vuodet käyttänyt. Miinuspuolena mainittakoon että värit varisevat jonkun verran siveltimellä otettaessa, mutta tämä ongelma ratkennee sillä että ottaa tuotetta tosi vähän kerrallaan. Kannattaa myös varoa ettei väri varise pitkin naamaa, sitten kun se on paikoillaan niin ei kyllä liiku mihinkään..Etenkin jos- ja kun –laitat primerin alle!

Toinen ostokseni viime päivinä onkin ihan ehdoton tuote mitä ilman ei luomiväriä silmäluomille laiteta, Urban Decayn primer! Tämä on varmasti jokaiselle kosmetiikka-addiktille hyvinkin tuttu kulttituote, mutta sanotaan nyt vielä että once you go Urban Decay eyeshadow primer you never go back. Meikki pysyy paikallaan kuin tauti ja lähtee vasta öljypohjaisella puhdistusaineella. Aasinsillan kautta mainitaan tässä yhteydessä vielä uusi kosmetiikkakategoria jota en vielä vuosi sitten tiennyt ehdottomasti tarvitsevani, meikinkiinnityssuihkeet! Erityisesti jos iho on yhtään rasvoittuva niin suihkuttamalla hieman kiinnitystä naamaan pysyy naama paikallaan tuplasti paremmin kuin ilman. Erityissuositus Urban decayn ja Nyxin versioille! Nyt mulla on testissä Lorealin versio, mutta esim. tuo Nyx on parempi.

Huippuduo naaman kosteutukseen, hyaluronihappoa ja c-vitamiinia sisältävä seerumi ja aurinkosuojalla varustettu kosteusvoide

Lumenen facelift puolestaan on ollut mielestäni ihan superhyvä ja uudet Lumenen tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan loistavia. Kotimainen merkki josta voidaan kollektiivisesti olla ylpeitä! Itse käytän erityisesti Lumenen ihonhoitotuotteita, esimerkiksi pipettipullossa oleva ”Glow boost” hyaluronihapposeerumi on 10/10 tuote jota laitan aamuin illoin varje dag. Myös uudet, ylellisen näköiset pipettimeikkituotteet ovat hyvä esimerkki tuotteista jossa pakkaussuunnittelu ja sisus ovat priimaa. Lumenen perusmeikit eivät itseäni oikein puhuttele ja toivottavasti koko sarjaa viedään enemmän tuohon ylellisen näköiseen suuntaan (hintoja kuitenkaan hilaamatta kattoon). Kosmetiikka on itselleni visuaalinen tuote ja teen ostopäätöksiä ihan pakkauksen ulkonäönkin suhteen, enkä varmasti ole ainoa. Suosin tuotteita jotka ovat niin söpöjä että ne voi jättää esille, itse tuote saa myös todennäköisesti pakkauksen ulkonäöstä placebovaikutus-lisäpisteitä!