Ihonpuhdistuksen Graalin malja – löytö Korealaisen kosmetiikan parista!

Banilalla lähtee maalit ainakin naamasta ( aitaan tai seinään en ole kokeillut)

Kosmetiikan ystävät ovat varmasti tietoisia että parhaat ihonhoitoinnovaatiot tulevat tällä hetkellä Korean suunnasta, tuolla päin maailmaa ihonhoito on eräänlainen uskonto. Korealaiset sekä japanilaiset naiset tunnetusti näyttävätkin reippaasti ikäistään nuoremmilta! Terveellinen ruokavalio on tietty nuorekkaana säilymisen kannalta ykkösjuttu mutta ihonhoito tulee hyvänä kakkosena. Se määrä erilaisia tuotteita mitä Korealaisessa kosmetiikkanettikaupassa löytyy on valtava, toinen toistaan kiinnostavampia purkkeja jotka lupaavat enemmän kuin eduskuntavaaliehdokas ennen vaaleja. Sillä erotuksella että nämä tuotteet usein jopa pitävät lupauksensa! Suomen kivijalkakauppa laahaa tässä(kin) trendissä perässä, mutta etsivä löytää internetin ihmemaailmasta. Olen itse tilaillut ja testaillut näitä Korean ihmeitä useampaakin, mutta tässä ensimmäisenä esittelyssä niistä yksi loistoyksilö joka oli viiden tähden arvoinen.

Mun on ollut jotenkin tosi vaikea löytää tarpeeksi tehokasta – kohtuuhintaista- naamanpuhdistusainetta, jolla lähtisi myös vedenkestävä meikki viimeistä puuterihiukkasta myöten. Vakioyhdistelmä ihonpuhdistukseen ja meikinpoiston on pitkään ollut Lumenen geelimäinen puhdistusaine, L’orealin öljymäinen silmämeikinpuhdistusaine + kasvovesi + Konjac-sieni. Ihan ookoo, mutta parempikin vois olla. Ja nyt se parempi on löytynyt!

Mukana tulee kuvassa hädintuskin erottuva spatula

Banila-merkkinen ihonhoitomömmö jonka itse tilasin iHerbistä on osoittautunut loistavaksi. Tästä on olemassa hieman eri versioita, TÄMÄ perusversio oli loppuunmyyty joten tilasin ”resveratrol”-version joka sopii sekaiholle. Öljypohjainen tuote liukuu iholla kuin minä meidän hiekoittamattomalla umpijäisellä pihatiellä, tuoksuu ihanalle, poistaa paksummankin meikkikerroksen jopa silmistä ja mikä parasta, iho jää todella puhdistetun ja freesin tuntuiseksi, eikä tämä kuivata yhtään. Koostumukseltaan tuo on vähän kuin lusikoitavaa kookosrasvaa, hintaa oli karvan vaille 20 euroa. Jatkoon!


Toim. huom. Kuvien keijupöly lisätty jälkikäteen!