Neljän vuodenajan Vappu

 

 

Oi ihana toukokuu! Vuoden paras kuukausi on vihdoinkin käsillä,  tätä on allekirjoittanut odottanut hartaammin kun jotkut porukat Jeesuksen uutta tulemista. Vappuhan tosiaan oli sääolosuhteiltaan hyvinkin mielenkiintoinen, lunta oli enemmän kuin jouluna ja muutenkin nähtiin kaikki sääilmiöt rakeista aurinkoon. Meillä vappuaatto sujui melkoisen rauhallisisissa merkeissä grillikausi korkaten, grillaaminen tosin oli edellämainitussa kelissä melko extremeä… mutta lopputulos oli säästä huolimatta herkullinen. Innostuin noista aiemmin postaamistani donitseista niin paljon, että uppopaistettujen munkkien sijaan niitä tarjoiltiin myös vappupöydässä. Tällä kertaa myös Omar-kuorrutteella. Omar-kuorrute oli selkeästi tämän vapun hitti, sillä itse nappasin viimeisen pussin paikallisesta S-marketista kun esim. Citymarketin Omar-hylly ammotti tyhjyyttään. Myös vakkariherkkua, suklaaseen ja paukkurakeisiin dipattuja vaahtokarkkeja oli pakko tehdä taas, nämä sopivat vappupöytään loistavasti! Tosin eipä ole sellaista pöytää mihin ne eivät sopisi jos minulta kysytään.

true colors cava
Vinkki juhliin: lasit voi merkata erivärisillä serpentiineillä niin jokainen löytää omansa!

 

suklaakuorrutetut vaahtokarkit
Valkosuklaaseen dipatut vaahtokarkit paukkurakeilla ja nonparelleilla, herkku aikuiseen makuun
vappumunkki
Maailman paras vappumunkki vasemmalla

Vappupäivää juhlistettiin ystäväpariskunnan uudessa kodissa, huhtikuun talvisää jäi toukokuun vaihtuessa taakse ja ihana aurinko paistoi pitkästä aikaa lämpimästi. Uuden kodin terassi ja grilli vihittiin siis pitkän kaavan mukaan käyttöön, onnea vielä A&A uuteen kotiin, ihan parasta kun asutte niin lähellä <3 ! Kaveripiirissä on ollut näkyvillä selkeä trendi, muuttoliike suuntautuu vahvasti Espooseen ja tämähän minulle sopii paremmin kuin hyvin. Tervetuloa tänne ”maalle” vaan loputkin! Erityisen kiva ohjelmanumero oli polaroid-kamera mikä oli vappupäivän hulinoissa mukana, näissä kuvissa oli ihan eri meininkiä kun perus kännykkäräpsyissä. Kuvat onnistuivatkin ihan täydellisesti! Polaroideissa on kyllä täysin oma fiiliksensä ja lisäarvo konkreettisesta käsin tunnusteltavasta kuvasta on suuri. Kuinka usein sitä jaksaa printata kännykästä kuvia ulos, ihan liian harvoin.

Shake it like a polaroid picture! Hienoja ihmisiä hienoissa kuvissa.

 

Girrrlls

 

Vappuheila – tietysti teekkari

Kiitos vielä kaikille kanssajuhlijoille, Ullanlinnaa ja keskustan väenryysistä ei Espoo-vapussa tullut ikävä 🙂 Loppuun vielä laadukasteekkarivitsi suoraan Äpyn tämän vuoden valikoimasta: ” Koira teki facebook päivityksen – somehow. ”