Kahvia ja meikkejä seinien koristukseksi

 

Mulla on ollut pitkään hakusessa keittiöön uusi, jotenkin keittiöteemaa sivuava taulu  sekä vaatehuoneeseen myös jotain seinäntäytettä tulevan naulakon lisäksi. Etsimiseen kyllästyneenä päädyin tilaamaan Deseniolta kahviteemaisen taulun, ykkösvaihtoehto oli toki viiniteema eri rypälelajeineen mutta mies ei kuulemma halua alkoholiteemaa seinille… Itse en moista ymmärrä mutta mennään nyt tuolla vähemmän paheellisella kahvilla sitten. Samaan syssyyn virtuaaliostoskoriin tarttui myös meikkiteemaiset pikkukuvat sekä magnolian oksa.

Halusin siis suht minimalistiset, simppelit kuvat ja näitä Desenion valikoimista löytyykin paljon. Suuri osa kuvista sopii ”skandinaaviseen makuun” ja paljon näitä skandityylisissä kodeissa näkeekin. Ei ehkä uniikkia, mutta meidän seinille ainakin sopii ja omaa silmää miellyttää!

”Oikea” taide olisi tietysti ihanaa, mutta toistaiseksi mennään näillä. Desenion lisäksi toinen hyvä paikka ostaa julisteita on Juniqe , missä valikoimaa piisaa runsaasti eri aihealueittain ja tyylilajeittain.

Toimitus oli tosi nopea ja kehystysoperaatio suoritettiin tänään. Piski teki tietysti kaikkensa vaikeuttaakseen projektia, samantien kun julisteet tai kehykset lattialle levittää on niiden päällä likainen lelu, koko koira ja kasa karvoja ( jotka huomaa  lasin välissä vasta kun kehystysoperaatio on valmis). Myös pakkausmateriaalit menivät parempiin suihin, kumma sinänsä ettei vääränmerkkinen koiranruoka maistu mutta muovikansi tuntui olevan erityisen herkullinen.

Hän auttaa….
Ja mihin kuvat sitten päätyivät, alla esittelyssä uudet seinientäytteet paikoillaan 🙂

 

Pikkuvessan teema

 

Uudet taulut menevät hyvin yksiin jo olemassaolleen Chanelin kanssa

 

Sumpit pihisemään
Itse btw kiinnitän taulut siihen tarkoitetulla kaksipuoleisella ”erikoisteipillä”, vältän reikien poraamista seinään viimeiseen asti. Hyvin ovat taulut paikallaan pysyneet näillä teipeilläkin, paikkoja on helppo muuttaa minkäänlaisia jälkiä jättämättä.
Tätä tauluteippiä myy ainakin Clas Ohlson
Tämmöistä pientä uutta, taulut on kyllä helppo tapa muuttaa huoneen ilmettä!