Sohvapöytä marmorista … ja muutoksen tuulia luovan tauon jälkeen!

Tauko viime postauksesta on ollut pitkä kuin nälkävuosi, hyvä että muisti miten tähän systeemiin ylipäätään kirjaudutaan. Valkoisen paperin pelko? Se hyvä puoli on tällaisena itsenäisenä harrastelijabloggarina olemisessa että kirjoittamisen pakkoa ei tosiaan ole, mikäli siihen ei jostain syystä taivu. Syyhän tähän taukoon löytyy hyvinkin läheltä, eli mikäli kaikki hyvin menee on meillä perheenjäseniä talvella yksi kappale enemmän esikoisvauvan muodossa. Jos joskus aiemmin elämässä on tuntunut että väsyttää eikä energiaa ole, niin vähänpä on tiennyt mitä se voi oikeasti olla kun tähän lystiin vielä yhdistetään pahoinvointi ja päänsärky. Vapaa-ajalla.Ei.Jaksa.Tehdä.Mitään. No mutta eipä siitä sen enempää, tulevaisuudessa inspiraatiota piisaa varmasti enemmän  ja aihealueet laajennevat edellämainitun tyypinkin ympärille! Lastenhuoneen sisustus ja vauvojen nykymuoti, aijai mikä aarreaitta ja inspiraation lähde.

Mikä vaateparsista ei sovi joukkoon?

Aiheesta sujuvasti täysin toiseen, eli uuteen sohvapöytäämme! Olen pitkään halunnut sirompaa sohvapöytää vanhan tilalle, toive sitten tarkentui marmoriversioon. Hyvä teko syy uudelle pyöreälle pöydälle löytyi myös siitä, ettei tuleva baby löisi päätään teräviin kulmiin.

Mikäli joku ei vielä ole tietoinen, edesmenneen Kodin 1 – nimen osti ruotsalainen yhtiö Trademax ja pisti verkkokaupan (klik) pystyyn tutulla brändinimellä. Sinänsä tällä ei ole mitään tekemistä vanhan Anttilan alla toimineen originaalin kanssa, mutta sisustuksen ympärillähän nuo pyörivät molemmat. Bongasin juurikin tämän Kodin1-verkkokaupan valikoimista hyvännäköisiä ja -hintaisia marmoripöytiä joista meille valikoitui pyöreä versio kuparinvärisillä jaloilla. Vähän kyllä jännitti että mitähän sieltä tulee kun ei livenä nähnyt, mutta yllätys oli iloinen kun pöytä oli juuri odotusten mukainen. Kupari oli kauniin väristä ja kiiltävää eikä sellasta ruskeaa wannabe-kuparia. Meidän pöytä on siis TÄMÄ , paljon löytyi muitakin vaihtoehtoja eri malleissa sekä väreissä.

Onnikoiran uusi lempparimesta

Pöytä painaa ihan huolella, aitoa kiveä kuin on. Valikoimissa oli myös hieman huokeampia pöytiä joiden materiaalina mainittiin lasimarmori, mitä sitten ikinä tuo lieneekään…Lasia joka on sävytetty marmorin väriseksi ehkä? Marmorin kanssa saa toki olla aika varovainen, lasinalusten käyttö on suotavaa. Tooosin, todistettua on jo tullut että rasvatahrat lähtevät marmorista ainakin kivipesuaineella, allekirjoittaneelle saattoi käydä naamarasvavahinko.

Siirrettiin myös tulevassa lastenhuoneessa majaillut lipasto olkkariin

Iloinen uutinen sisustuksen ystäville on myös se, että tulossa on myös Kodin1 kivijalkakauppa Espooseen. Suomessa ei mielestäni todellakaan ole ainakaan liikaa sisustukseen keskittyneitä kivoja kauppoja, joten tervetuloa takaisin Kodin1 täyttämään edesmenneen kaimasi jättämää aukkoa!