Hevosenpää (ja muita elukoita) lastenhuoneen seinällä

..eikä minkä tahansa hevosen vaan yksisarvisen! Ovat vissiin harvinaisia nykyään. Ollaan tosiaan pikkuhiljaa sisustettu babyn huonetta, superhauskaa hommaa koska voi ihan luvan kanssa olla lapsellinen ja käyttää pinkkiä sekä glitteriä. Ei kyllä ole syytä miksei niitä ois voinut aikuistenkin huushollissa käyttää ja käytetty toki onkin 😀 Niin kauan kun tyttö ei osaa ilmaista omaa mielipidettään on hänen huoneensa sekä vaatekaappinsa sisältö pinkkisävyinen. Leopardiakuosia unohtamatta! Ehkä epätrendikästä tänä päivänä tuo tytön pukeminen ”tyttöväreihin”- tai ylipäätään jaotella värejä sukupuolien mukaan-, mutta eipä paljon kiinnosta, sattuu miellyttämään omaa silmää sellainen överisöpö look.

Hyvää yötä!
Eläinjulisteet <3

Metsästin valehtelematta yhteenlaskettuna varmaan vuorokauden verran julisteita seinälle, speksien ollessa hyvin tiukat; jotain eläimiä (mieluiten monta samassa kuvassa), ei liian realistisen näköisiä, söpöjä, vaalealla pohjalla. Ja vihdoinkin löysin haluamani kuvat Society6 -nimisestä verkkokaupasta, missä olikin järjetön valikoima julisteita! Sain -20 % alea ja ilmaisen toimituksen, mutta julisteiden tullessa jenkkilästä jämähtivät ne perhanat tulliin. Matka kotiin kesti siis about kuukauden ja alvit tulivat maksettavaksi kaupan päälle. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, ovat laadukkaalle paperille painetut ja sellaiset kun halusin!

Otsikossa mainittu ”hevosen”pää on heräteostos henkkamaukalta, tuo oli niin ihana että se oli täysin pakko saada. Ei ollut tällasia ihanuuksia kasarin lapsella joten otetaan vahinko nyt takaisin 🙂  Paikan pää löysi taulutelkkarin päältä. Kyllähän vauvalla nyt taulutelkkari pitää olla, eikö! Muistona huoneen aiemmasta käytöstä iskän pelihuoneena on allaolevaan kaappiin piilotettu X-boxi.

Yksisarvinen seinällä
Tässä siis ensimakua babyn tulevasta huoneesta, stay tuned for more!