Isänpäiväbrunssi

Tänä vuonna järjestettiin isänpäiväbrunssi meillä kotona, josta saikin hyvän syyn leipoa jotain vähän spessumpaa. Vieraina olivat mm. molempien isät ja osa sisaruksista, ensi vuonna voidaankin juhlia miehen kanssa isänpäivää ihan virallisestikin kun bebe osallistuu juhlintaan vatsanahkan toisella puolen.  Täydellisen brunssimenun miettiminen on kyllä aikaavievää puuhaa, ruokaa ei saisi olla ainakaan liian vähän muttei liikaakaan, vaihtoehtoja tulisi löytyä, kaiken pitäisi olla herkullista, tietysti tarjolla tulee olla suolaista sekä makeaa, erikoisruokavaliot huomioonottaen jne jne. Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin allaolevaan menun ja tämä toimikin oikein hyvin. Saa kopioida 🙂

Melkein kaikki meni!

Oreo-suklaakakku, omnomnom

Isänpäiväbrunssin menu

Tuorepuuro granolalla ( chia-siemenistä, kaurahiutaleista ja kauramaidosta)
Täytetyt croissantit
Halloum-salaatti
Graavattua lohta
Tuoretta leipää
Polkkakarkkimarenkeja
Oreo-suklaajuustokakku
Hedelmiä
Irtokarkkeja
Mehuja
Kahvi

Ruuista tärkeimpänä eli jälkiruokana oli mehevän suklaista Oreo-juustokakkua ja itse tehtyjä polkkakarkkimarenkeja, näiden reseptit tulevat ihan just jakoon ( löytyvät jo blogin luonnoksista, jee). Kannattaa tsekata, olivat meinaan herkkua! Ihailen noita isoja marenkeja aina kahviloissa ja nyt tuli inspiraatio testata itsekin tehdä. Ensimmäinen erä meni totaalisen v*tuik..pipariksi, mutta vaihdoin reseptiä ja sillä marengit onnistuivatkin loistavasti. Tekeminen oli myös helppoa!  (Toim.huom. ylläolevasta menusta poiketen graavilohi taisi unohtua jääkaappiin, hups…)

Etualalla jättimarengit, kova kuori, pehmeä sisus!
Three of us
Melko vakavaa porukkaa meidän olkkarissa
Hyvää isänpäivää isä-ihmisiksi itsensä laskevat!