Tyttövauvan huoneen sisustus & garderobi

Lomahan on tunnetusti ihmisen parasta aikaa ja äitiysloma on ehkä lomista paras! Tosin varsinainen äitiysloman syy ei ole vielä keskuuteemme ilmaantunut, saattaa näiden rauhallisten chillailupäivien meininki siinä vaiheessa muuttua… Hävyttömän monta tuntia on kulunut Netflixiä tuijottaessa, RuPaul drag racea tarkemmin sanottuna. Laatuviihdettä isolla ällällä, ”You got she-mail”! Mutta ihanaa on ollut päästä lounaalle kavereiden kanssa joita ei muuten ole niin usein nähnyt, myös päivänvalolla ulkoilu on ollut parasta. Kummasti osaa vähääkin aurinkoa arvostaa kun on tottunut lähtemään pimeällä töihin ja tulemaan pimeällä kotiin noin yhdeksän kuukautta vuodesta.
tyttövauvan huone sisustus
Tervetuloa tyttöluolaan!
Beben huone on siinä kunnossa että sinne kehtaa uuden tulokkaan tuoda ja kutakuinkin kaikki alkuun tarvittava on (ehkä) hommattu. Sisustus toki elää kasvavan vauvan ja hänen tarpeidensa myötä ja alkuun tyyppi nukkunee muutenkin meidän aikuisten huoneessa. Ihan pieni tyyppi ei kummoisia vaadi, mutta vaikka kuinka yrittää turhaa rojua välttää kertynee tavaroita nurkkiin ihan itsestäänkin. Kaikenlaisia sisustusideoita toki on, toteuttamista vaille… Alla hieman esittelyä miltä tähän mennessä näyttää! Huone oli aiemmin käytössä pleikkarin pelaamista varten, josta muistona seinällä oleva töllö. Ei siis ihan vauvan lapsenvahdiksi ole tätä hommattu.
tyttövauvan huone sisustus
Kulta ja pinkki <3
It's a girl

Eläinvauva juliste

lastenhuone tv
”Lapsenvahti” ja hevonen tatti otsassaan

”Kuten kuvasta näkyy, ainakin niin kauan kun kaveri ei omaa mielipidettään osaa ilmaista on tyyli ja koko garderobi melkoisen tyttömäinen. Eli mikäli syntyessä ylläripippeli olisi ilmestynyt, Baby Drag Race voisi olla potentiaalinen reality-show ohjelmaidea jota lähteä edistämään meidän kaverin ollessa melko varma voittaja. Tyttövauvoille on liikaakin ylisöpöä tarjontaa kaupat täynnä,  meillä on oikeastaan vasta noita pienimpiä kokoja hommattuna joten kaikenlaisia ihania kesämekkoja kaappiin odotellessa… Tämä meikäläisen viehtymys pinkkiin ja glitteriin on sinänsä mielenkiintoista, sillä oman vaatekaapin sisältö on hyvinkin konservatiivinen ja klassinen mustan ollessa päävärinä. Alla pieni osa siitä, mitä mini me:n kaapista toistaiseksi löytyy.

tyttövauvan body
Pieni osa vauvan bodyjä/yöpukuja
Vauvan rusettipanta
Vauvan päähineitä, yksisarvispanta toki päivittäiseen arkikäyttöön
tyttövauvan vaatteet
Pinkki ja lepardi, se tyylikäs yhdistelmä!

Pitää muuten antaa erikoismaininta mielestäni hienolle idealle, eli BabyBjörnin sitterin päälliselle! Tuo  kyseinen sitteri tuntuu olevan THE sitteri joka bebellä kuuluu olla, mutta täytyy sanoa että kuosit on kyllä olleet rumia… Ostettiin tämä meidän oma käytettynä ja ankean harmaana, tilasin siihen irtopäällisen fb:stä kotiäidiltä joka ehtiessään näitä ompelee. Kummasti piristyi ilme, nyt ei silmiin satu. Kun osais itsekin ommella…ei ole moista taitoa siunaantunut. Mutta ompelutaitoiselle hoitovapaalla olevalle loistotapa tienata vähän ekstraa ompelemalla erilaisia tilaustöitä esteetikko-mammoille.

Babybjörn sitterin päällinen
Babybjörn sitterin uusi ilme sekä leikkimatto, aka Onnikoiran uusi peti

Kunhan bebe vähän kasvaa on ostoslistalla esimerkiksi aivan ihana pallomeri! Ihastuin tähän kun kaveri oli omalle taaperolleen vastaavan tilannut ja onhan tuo muksujen keskuudessa great success. Sopii täydellisesti sisustukseenkin, mikä ei ainakaan haittapuoli ole. Näitä löytyy eri kokoluokissa ja väreissä, tuo allaoleva voisi olla se oma väriyhdistelmä. Ei tuo nyt ihan ruotsinlaivan meininkiä korvaa, mutta kotikäyttöön oikein passeli!

Pieni pallomeri! (kuva Misioohandmade.com)