Herkullinen tammikuu- kaikkien aikojen luottoreseptit yhteen koottuna

Luin jostain hyvän vinkin, että ennen vauvan syntymää kannattaa pakastin täyttää valmiilla ruoka-annoksilla sekä leivonnaisilla, jotka on helppo vain ottaa sulamaan itseä tai vieraita varten. Ilmeisesti siinä ensi alkuun on sen verran ihmeteltävää ja kädet täynnä, että pullaa ei ihan normitahtiin kerkiä leipoa… tiedä häntä. Itsehän en valmiita eineksiä juurikaan saa kurkusta alas ja pitsan tahi muun noutoruuan tilaaminen alkaa varmasti myös melko nopeasti tökkiä. Ja vieraillehan en kehtaa tarjota kaupan pakastekakkuja, johan siinä maine menee. Noh, projekti ”pakastimen täyttö” on aloitettu ja tänään pakastimeen on siirtynyt kotitekoista kasvissosekeittoa ja mutakakkua. Jos totta puhutaan, teki niin paljon mieli syödä suklaakakkutaikinaa että leivoin mutakakun ihan senkin takia 😀

Tämän projektin kunniaksi ajattelinkin kerätä tähän postaukseen linkit mun kaikkien aikojen suosikkileivonnaisresepteihin, joita olen ajan myötä myös täällä julkaissut. Nämä ovat niitä luottoreseptejä joiden pariin palaan aina uudestaan, ne toimivat aina, keräävät kehuja, eivät ole liian hankalia toteuttaa ja mikä tärkeintä, maistuvat herrrrkullisilta. Klikkaile siis allaolevista linkeistä auki se houkuttelevin ja piristä pimeää arkipäivää kattamalla pöytään tuoreita herkkuja! Yllä reseptilinkki, alla kuva. Ja hei, näiden lisäksi ihan normipulla (voisilmällä ja korvapuustiversiona) kuuluu ehdottomasti joukkoon, resepti löytyy vehnäjauhopaketin takaa… Muista vaan vaivata huolella ja kohottaa taikina ajan kanssa 🙂
laskiaistuulihattu
Oreojuustokakku
Paras porkkanakakku
oreopohjalla
omenapiirakka vaniljajäätelöllä
Ja loppuun vielä se oikeasti terveellinen herkkusuosikki;
Proteiiniletut ilman banaania
Suosikkireseptien listahan toki elää jatkuvasti ja tässä vain pieni osa hyväksi havaituista, mutta näillä pääsee varmasti hyvin alkuun jos miettii tarjottavaa kahvin kanssa 🙂 Itsehän en huonoja reseptejä edes julkaise, joten täältä löytyvillä resepteillä on herkullisuustakuu, joka on varmasti itse testattu… ja meikäläisen maku on todella vaativa. Lisää reseptejä löytyy oikean sivupalkin avainsana-valikosta, klikkaile vaikka leivonta, herkut tai kakku-kategoriaa!
Enjoy!