Vauvakuulumisia

Tyypin laskettu aika oli -ja meni- 7.2., mutta toimitusluotettavuus tuntuu olevan samaa luokkaa kun PostNordin lähetyksillä. Eli ei näy eikä kuulu! Veikkaan ettei ihan hetkeen tilanne muutu. Päivät ovat siis pitkiä ja alimmat kylkiluut luultavasti murtuneet mutta ”yksikään vauva ei ole vielä jättänyt kokonaan tulematta heh heh”. Ajankuluna kotona on 50-luvun henkisesti leipominen ( pullaa on maha ja pakastin täynnä), ruuanlaitto, siivoaminen, kävely, telkkarista kaiken mahdollisen tuijotus ja tietty netin täysin turha selaaminen. Vauvaforumin ”Aihe vapaa”:n lukemisesta pitäisi jotenkin itsensä vierottaa, mutta toisaalta en pysyisi Silta-sarjassa kärryillä ilman tätä ketjua. Mihinkään kovin älyllisesti haastavaan ei kapasiteetti riitä. Kuten esim perinteisen kirjan lukemiseen…

Viitatakseni viimeisimpään postaukseen vauvan nimeämisestä, pyöritellään nimivaihtoehtoja toki vieläkin. Mies on osoittanut hienoa luovuutta ja ehdottanut viimeisimpinä vaihtoehtoina esimerkiksi nimiä Chanel, Siivilä ( ???), Suvi kakkonen, Seven, yksi kirjain nimenä ( esim. B)  ja tietysti ikisuosikki Iilis joka onkin ollut tyypin ”työnimenä”. Iilis johtaa juurensa siilistä, koska siilit on ihania. Omat nimivaihtoehdot ovat hieman konservatiivisempia. 

Iilis-siili

Eiköhän nämä viimiset päivät tästä kuitenkin kulu ja ikävä ehtii tulla tätä rauhaa, omaa aikaa ja erityisesti mahaa. Vaikkei mitkään kivat vaatteet päälle mahdu, niin ne trikoomekot mitkä mahtuvat istuvat täydellisesti. Ei paljon tartte miettiä onko jossain löysää tai jenkkakahvoja. Ei ole, pelkkää plussapalloa! Onneksi tosiaan asusteet, kengät ja laukut mahtuvat aina, ohjenuoranani onkin fiksusti ollut investoida niihin. Suuri pelko oli että kengännumero kasvaisi kuten kuulemma monelle käy, mutta tältä mun valmiiksi-jo-lättäjalka on säästynyt! Toki kenkäkaapissa ON tilaa myös uusille kengille, kuten Parikan Glitter Bunnyille jotka sopisivat loistavasti yhteen vauvalla jo olevien hopeisten baby bunnyjen kanssa…