Uudet tuolit ruokapöytään – pinkkiä & kultaa

Olin pitkään halunnut uusia tuoleja keittiön ruokapöytään, koska vanhat olivat turhan massiiviset ja tylsät. Tokihan ne asiansa ajoivat eli niiden päällä pystyi istumaan, mutta harvoja asioita puhtaaseen tarpeeseen ostetaan. Olenkin käyttänyt erinäisiä tunteja selaillessa netin valikoimaa ja tullut tulokseen että ruokapöydän tuolivalikoima on joka paikassa melko konservatiivinen eli TYLSÄ. Täydellisessä maailmassa haluaisin NÄMÄ Kartellin Masters-tuolit, mutta tuo 475 € hintalappu per tuoli hieman hillitsee ostohaluja.

Sitten bongasin Elloksen valikoimista ihanat pinkki-kultaiset tuolit, jotka poikkesivat kivasti massasta. Uskomatonta mutta totta, menivät läpi myös hallituksen toiselle jäsenelle ja hän ostikin ne yllärilahjaksi! Omasta mielestäni ovat oikein söpöt tuossa köökissä ja paljon ilmavammat kuin vanhat. Meillä on yleensä aina kukkia pöydällä ja nekin pääsevät nyt paremmin esille. Kukkia onkin vauvan myötä tullut paljon, ihania kimppuja <3 Tuoreet kukat ovat aina paras sisustuselementti.

Ellos Lucky tuoli
Babypink on meidän perheen kauden väri
Kartell masters
Metallivärinen Master-tuoli <3 ( Kuva: Vepsäläinen)

Nyt tuntuu olevan aika paljon tarjolla pastellisävyistä tuolia ja sohvaa, omaa silmää miellyttävät kovasti. Esimerkiksi just Elloksen valikoimista löytyisi vaikka mitä kivaa, jos vain ylimääräistä tilaa olisi. Meillähän on melko valko-harmaa kämppä, mutta babypinkkiä löytyy tehostevärinä muualtakin. Tyttövauvan myötä tuon värin käyttö ei ainakaan ole vähenemässä… Alla vielä hätäinen before-after kuva köökistä, pitäisi itseasiassa laittaa vanhat tuolit toriin myyntiin. Tai mikäli jollakin on tarve, ottakoot yhteyttä 🙂

Uudet vs vanhat tuolit