Alekoodi Mapiful-suosikkijulisteisiin

Saan usein kyselyitä meidän olkkarin julisteista, jotka siis kaikessa yksinkertaisuudessaan esittävät omaa sekä miehen kotiseutua. Mikäli olet näitä myös itsellesi havitellut, kannattaa tilata nyt sillä olis tarjolla 10 % alekoodi ja ilmaiset toimitukset 🙂 .  Julisteet on siis tilattu www.mapiful.com-sivustolta (klik) , jossa pääset tekemään omat, kustomoidut julisteet sinulle tärkeistä paikoista. Julisteen kuvan pystyy zoomaamaan lähes mihin tahansa maailmankolkkaan, niin että kartalla näkyy just se alue jonka itse haluat näkyvän, karttakuvat eivät ole siis vain geneerisiä kuvia eri kaupungeista. Meikäläisen Kotka-kartassa on esimerkiksi vanha kotikatu edustettuna, tietty! Myös ulkonäköä  ja kokoa voi muokata mieleiseksi.

Mapiful kokemuksia

Näpyttele tilauksen yhteydessä alekoodi FESTIVUS10 niin saat 10 prossaa alea ja yli 40 euron tilaukselle ilmaiset toimituskulut (koodi voimassa 31.3.2018 asti). Olen kirjoittanut julisteista aiemminkin, postaus löytyy TÄÄLTÄ.  P.s. Tyylikäs juliste merkityksellisestä paikasta on vaikka kiva lahjaidea!

mapiful kokemuksia