Vastasyntyneen valokuvaus ammattikuvaajalla

Kuvien ottaminen on tänä päivänä helpompaa ja kynnys siihen matalampi kuin koskaan. Mutu-tuntumalla veikkaisin, että yleinen kuvatuimpien kohteiden kärki on -oman pärstävärkin lisäksi- lemmikkikoirat, instakelpoiset ruoka-annokset ja tietysti vauvat (TOIVON, että belfiet sun muut eivät ole tällä listalla… ).  Vaikka kuvia on siis ainakin allekirjoittaneella kännykät ja digikamerat täynnä, innokkaan amatöörikuvaajan saadessa käsiinsä ammattitaitoisen kuvaajan ottamat fotot huomaa että tietyissä tilanteissa panostus tällaisiin pysyviin muistoihin todellakin kannattaa.

vastasyntyneen kuvaus
Niin söpö <3 Kuva: vauvakuva.fi

Käytiin siis kuvauttamassa meidän bebe viikon vanhana vauvakuva.fi:ssä ja nyt kuvat saatuani olen superiloinen, että tuli tehtyä! Ihania kuvia oli monta, mahdoton valita suosikkia. Vauva on ihan pikkuinen niin hurjan vähän aikaa, joten olen tosi tyytyväinen että meillä on nyt oikeasti hienot kuvat vastasyntyneestä muistona. Kuvien yksinkertainen tyyli ja värimaailma on omaan makuuni, näitä pitää ehdottomasti saada kotiin esille jossain muodossa! Itse kuvaustilanne oli vauvalle varsin miellyttävä, meidän aloitteleva valokuvamalli tuntui suorastaan nauttivan ensimmäisestä mallikeikastaan. Lämpöpuhaltimen höngässä ja turvallisessa kapaloasennossa kelpasi poseerata, tosi ammattilaisena hän ei edes kitissyt kertaakaan ja saikin kovasti kehuja hurmaavasta olemuksesta… ja tämä kommentti ihan objektiivisena eikä mutsi-suodattimen kautta!

vastasyntyneen kuvaus
Pieni pääsiäismuna <3 ( kuva: vauvakuva.fi)

Kuvia pääsee ottamaan Vauvakuvan toimipisteissä Helsingissä Töölössä ja Tampereella Norlandia-hotellissa, meidän uunituoreen tulokkaan kuvat ovat alle kaksiviikkoisille tarkoitettua newborn-kategoriaa. Newborn-kuvausten lisäksi onnistuvat esimerkiksi odotusajan kuvaus, yksivuotiskuvat ja perhe-vauvakuvat. Alle 9 kk vanhoille muksuille tarkoitettu vauvakuvaus on ilmainen, kaksi tuntia kestävä vauvantahtinen newborn-sessio maksaa 160€ . Halutut kuvat voi sitten itse valita ja ostaa jälkikäteen. Kuvista voi myös tilata Vauvakuvan lahjapuodista erilaisia painotuotteita, esimerkiksi kortteja, tauluja ja julisteita. Selailin lahjapuodin valikoimaa ja täältähän löytyi vaikka mitä kivaa. Esimerkiksi ristiäisiä/nimiäisiä varten saisi tilattua ihanat kutsu- tai kiitoskortit vauvan kuvalla tai vaikkapa syntymäkuvan nimellä ja strategisilla mitoilla.

vastasyntyneen kuvaus
Kuva: Vauvakuva.fi
vastasyntyneen kuvaus
Kuva: vauvakuva.fi

TÄÄLTÄ löytyy lisätietoa kuvauksesta, mikäli aihe on ajankohtainen 🙂 . Itse ajattelin alunperin että otetaan sitten vaikka yksivuotiskuvia kuvaajalla aikanaan, mutta kuten sanottu on nyt tosi kiva että vauvatyyppi on ikuistettu ihan minikokoisenakin muihinkin kuin kännykkäkameran kuviin.