Vaaleanpunainen sohva – maailman söpöin istuin

pink sofa
All pink everything

Rakkaus vaaleanpunaiseen ei osoita minkäänlaisia laantumisen merkkejä! Nyt vaaleanpunaisten keittiöntuolien kaveriksi ilmestyi myös vaaleanpunainen, aivan ihana pikkusohva <3 Ilmestymisellä tarkoitan, että ostin sen Ellokselta, jonka pastellivärisiä nojatuoleja ja sohvia olen himoinnut pitkään.  Nyt kun kaikki huonekalut olivat ( ja ovat vielä 7.5. asti, vink vink) -20 prossaa alessa lähti tämä silmäkarkki tilaukseen. Pienihän tuo on joten ei ehkä löhöilyyn tai olohuoneen ainoaksi sohvaksi se mukavin ratkaisu, mutta tähän tarkoitukseen täydellinen. Harmi, ettei tyttö osaa vielä istua 😀

mystiq pink sofa
Very cute
Joseph Bunny Lamp
Ihana Joseph pupuvalaisin

Talouden nimeltämainitsemattoman mieshenkilön mielestä sohva oli ostos minulle, mutta se nyt on panettelua. Se on lahja vauvalle! Tuo on täydellinen sisustuselementti lastenhuoneeseen, pitäähän siellä laiskoille aikuisillekin istumapaikka olla lattian lisäksi. Ja kunhan muksu tuosta kasvaa niin osaa varmasti arvostaa, ellei käy niinkuin ekassa sadussa joka hänelle luettiin… tämähän kertoi luonnollisesti prinsessasta joka vihasi vaaleanpunaista, oli lahjakirjan eka stoori. Sattuma? Kyllä. Tulevaisuuden näkymä? Toivottavasti ei. Hotel? Trivago ( yksi maailman hirveimmistä mainoskampanjoista). Tämän olen sanonut ennenkin, mutta niin kauan kuin äiti saa päättää on kaikki överisöpö the way to go.