Arvonta instagramissa – voita mun lemppari-ihonhoitotuotteet!

Kokeillaanpa jotain uutta tämän ihanan kesän kunniaksi! Pistin pystyyn instagramin puolella arvonnan, jossa on mahdollisuus voittaa mun lempparijutut joiden nimeen naamanhoidossa vannon. Kyseessä on siis lyömätön yhdistelmä,  mikroneulaustela+hoitoseerumi! Kaikki mun kaverit varmasti tietävät että mielestäni mikroneulaus todellakin toimii taistelussa ryppyjä sun muita iho-ongelmia vastaan, se on tavallaan köyhän naisen kevytbotox 😀 Mikroneulauksen kanssa käytettäväksi suosikkejani on Lumenen hinta-laatusuhteeltaan loistavat seerumit, tässä arvonnassa mukana Lähde-sarjan superkosteuttava seerumi. Mikäli mikroneulaus ei ole entuudestaan tuttua, voit lukea siitä lisää TÄÄLTÄ  postauksesta jonka olen aiemmin aiheesta tehnyt. Tässä hommassa jos jossain pätee vanha totuus ”kauneuden takia pitää kärsiä” ja toki myös kaikkien sikaniskojen motto ”ei kipuu ei hyötyy”. Mutta on sen arvoista! Lyhyesti sanottuna, mikroneulaustelalla siis rullataan pitkin kasvoja ja tela itsessään on täynnä pieniä neuloja. Neulat rei’ittävät kasvoihin minimaalisia reikiä, jotta iho alkaisi korjata itseään ja ottaisi hoitavat aineet seerumeista paremmin vastaan. Näitä hoitoja tehdään kauneushoitoloissa, mutta DIY-nainen (tai mies) hoitaa homman kotonakin! Kunhan muistat steriloida laitteen aina käytön jälkeen esim. keittämällä sen kuumassa vedessä ja suihkuttamalla desinfiointiainetta päälle.

mikroneulaus kotona
Vastaa ja voita nämä tuotteet! Lumenen lähde-sarjan seerumi sekä mikroneulaustela.

 

Tela näyttää tältä ja on täynnä pikkuriikkisiä piikkejä, 540 kappaletta tarkemmin sanottuna. Eikö kuulosta mukavalta?

Arvonta löytyy siis instagramista mun tilin @festivus.fi sivulta, osallistumaan pääset seuraamalla sivua ja kommentoimalla arvontakuvan alle mikä olisi sua kiinnostava juttuaihe tai aihealue josta haluaisit blogipostauksia lukea! Tämän blogin aihealueethan ovat pyörineet akselilla perhe-elämä&vauvajutut – leivonta – sisustus – häät ja olisikin kiva kuulla mitkä ovat sellaisia aiheita jotka kiinnostavat suurta yleisöä, jotta voisi vaikkapa kehittää juttujen suuntaa. Juttujen taso pysyy toki samana, eli ajoittain hyvin matalana… Sana on siis vapaa, mutta voin kertoa että sote-uudistusta, astrofysiikkaa tai vaikka moottoripyöriä ei jatkossakaan tulla käsittelemään. Vastausaikaa on sunnuntaihin 24.6.2018  klo 24 asti!

Ja hei, myös facebookista löytyy sivu jonka voi halutessaan laittaa seurantaan, eli jos haluat lisätäytettä feediisi klikkaa itsesi sivustolle  https://www.facebook.com/festivusblogi/!

 

Onnea arvontaan 🙂 !